Kadın Askerlerle Futbolculardan Renkli Futbol Maçı - Son Dakika
Spor

Kadın Askerlerle Futbolculardan Renkli Futbol Maçı

Kadın Askerlerle Futbolculardan Renkli Futbol Maçı

Van İl Jandarma Komutanlığında görevli kadın personellerle Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle futbol maçı yaptılar.

08.03.2018 18:46

Van İl Jandarma Komutanlığında görevli kadın personellerle Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle futbol maçı yaptılar.

Tuşba ilçesindeki Sanayi Stadı'nda oynanan maç, 2-2 berabere bitti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan maçın sonunda açıklamalarda bulunan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı sorumlusu Cemre Timur, Kadınlar Günü nedeniyle kadın askerlerle bir araya geldiklerini ifade etti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan'ın öncülüğünde etkinliğin yapıldığını belirten Timur, "Komutanımız bu maça öncülük etti. Bizim için çok anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu. Askerimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettik. 2-2 berabere bitin maçın ardından her iki takımın oyuncuları da çok mutlu sahadan ayrıldı" dedi.

İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, maç sonunda oyunculara karanfil vererek günlerini kutlarken, tatlı da ikram etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadın Askerlerle Futbolculardan Renkli Futbol Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement