"Kadına şiddete son" mesajı verilen tarihi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 7-0 yendi - Son Dakika
Spor

"Kadına şiddete son" mesajı verilen tarihi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 7-0 yendi

Galatasaray ve Fenerbahçe kadın futbol takımları, tarihte ilk kez "Kadına şiddete son" çağrısı yapılan özel maçta karşı karşıya geldi. Mücadele sarı-lacivertlilerin 7-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

07.12.2021 21:11  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ve Fenerbahçe kadın futbol takımları tarihte ilk kez çok özel bir amaç için sahaya çıktı. İlk karşılaşmalarında "Kadına şiddete son" diyerek toplumsal farkındalık yaratan ezeli rakiplerin kozlarını paylaştığı maçta sarı-lacivertliler sahadan 7-0'lık sonuçla ayrıldı.

SHAMEEKA'DAN HAT-TRICK

5. dakikada Galatasaray, Daniels'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve oyundan düştü. Sarı-lacivertlilerde ilk yarıda bulduğu 6 golle maçı kopardı. Fenerbahçe'de 3 gol atan Shameeka maça damga vururken, kadın futbolunun derbi tarihinde hat-trick yapan ilk futbolcu oldu.

"Kadına şiddete son" mesajı verilen tarihi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray\'ı 7-0 yendi

Son Dakika Spor 'Kadına şiddete son' mesajı verilen tarihi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 7-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper006 : Siz acaba Galatasaray bayan futbol takımı olduğunuzdan emin misiniz futboldan anlamayan futbolcuyum diyen vede teknik direktorum diyen kim varsa en kısa zamanda gönderin adam gibi oynayanları alın su takıma yazıklar olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement