Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardığı Türk sporcularla toplu imza töreni gerçekleştirdi.

03.09.2013 12:09

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardığı Türk sporcularla toplu imza töreni gerçekleştirdi.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu'ndaki imza törenine Ceyhan Belediye ve Ceyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Asbaşkan Haki Buhari, Genel Menajer Fatih Yücel, Genel Muhasip İlbars Alpman, Belediye Meclis Üyesi Ali Uzel ve Antrenör Atilla Keskin de katıldı.

Başkan Hüseyin Sözlü, eski oyuncuları Ceyda Sinan, Hülya Özkan ve Asena Yalçın ile yeniden anlaşmaya vardıklarını, Fenerbahçe'den Emel Türkyılmaz ve Orduspor'dan Arzu Akay ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Sözlü, ligde iyi bir grafik çizmek istediklerini belirterek, "Önümüzdeki sezon öncesi anlaşmaya vardığımız Türk sporcularımızla toplu imza töreni gerçekleştirdik. İnşallah sporcularımızın ve teknik ekibimizin bir aile ortamında, dayanışma içerisinde birlikte çalışmaları sayesinde ligde başarılı bir grafik çizeceğiz. Yabancı sporcularımızın da katılımıyla ekibimiz tam takım olarak çalışmalarına başlamış olacaktır. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Avrupa'nın en önemli liglerinden biridir. Ceyhan Belediyesi ligin kaliteli ekiplerinden biridir. Ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum" dedi.

Kaptan Ceyda Sinan ise, "Ceyhan Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da formamızın hakkını verip elimizden geleni yapacağız. Yabancı oyuncu arkadaşlarımızın da katılımıyla çok sıkı çalışıp belirlenen hedeflere ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İmza atan sporculardan Hülya Özkan, Arzu Akay, Asena Yalçın ve Emel Türkyılmaz ise iyi bir sezon geçirmek istediklerini ve Ceyhan Belediyespor'u hak ettiği yere getirmek için çaba göstereceklerini söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement