Tolunay Kafkas: Bülent Yıldırım Bize İyi Şeyler Hissettirmedi - Son Dakika
Spor

Tolunay Kafkas: Bülent Yıldırım Bize İyi Şeyler Hissettirmedi

Tolunay Kafkas: Bülent Yıldırım Bize İyi Şeyler Hissettirmedi

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas, "Beşiktaş'ın galibiyetine bir şey söylemiyorum ama bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi." dedi.

05.12.2015 22:09  Güncelleme: 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında evinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, "İyi oynadığımız maçı 2-1 kaybettik" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyunun büyük bölümünde iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Beşiktaş hızlı oynayan bir takım, biz de karşılık vermeye çalıştık. Oyunun büyük bölümünde de başarılı olduk. İyi oyunculara sahip Beşiktaş takımı. Biz gücümüz doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yaptık. İyi oynadığımız maçı 2-1 kaybettik" dedi.

"BÜLENT YILDIRIM BİZE İYİ ŞEYLER HİSSETTİRMEDİ"

Hakem Bülent Yıldırım'a tepki gösteren Kafkas, "Beşiktaş'ın galibiyetine bir şey söylemiyorum ama bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi" diye konuştu.

"MAÇIN KIRILMA NOKTASI İLK GOLDÜ"

Beşiktaş karşısında geriye düşmelerine rağmen beraberliği yakaladıklarını kaydeden Kafkas, "Maçın kırılma noktası ilk goldü. Beşiktaş takımına karşı geriye düştüğünüz zaman geri dönmesi kolay olmuyor. Buna rağmen beraberliği yakaladık ama maalesef kötü bir gol yedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tolunay Kafkas: Bülent Yıldırım Bize İyi Şeyler Hissettirmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement