Kafkas: Ne Yapacağımızı İyi Biliyoruz - Son Dakika
Spor

Kafkas: Ne Yapacağımızı İyi Biliyoruz

Kafkas: Ne Yapacağımızı İyi Biliyoruz

Antrenmanda, sakat olan Eren Güngör ve Mali Milli Takımına çağrılan Samba Sow yer almadı.

16.10.2013 18:30

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular, yarım saha maç yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmana, sakat olan Eren Güngör ve Mali Milli Takımına çağrılan Samba Sow katılmadı. Ayrıca izinden yeni dönen İshak Doğan, Lomana Tresor Lua Lua ve sakat olan Ahmet İlhan Özek takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Yönetim, futbolcu ve teknik ekibin katılımı ile gerçekleşen törende gazetecilere bir açıklama yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, öncelikle herkesin Kurban Bayramı'nı kutladığını, bayramın hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.

Hafta sonu Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Kafkas, "Onlar büyük takımlar. Nasıl oynayacağımızı ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Son derece iyi hazırlandık. Son oynadığımız maçlarda iyi oynamamıza rağmen puan alamadık. Umuyorum ki Galatasaray maçında bu puan ya da puanları alır yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Kafkas: Ne Yapacağımızı İyi Biliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement