Kamil İçer Takımının En Başarılılarından - Son Dakika
Spor

Kamil İçer Takımının En Başarılılarından

Kamil İçer Takımının En Başarılılarından

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının en başarılı sporcularından biri olan Kamil İçer'in sözleşmesi 31 Mayıs 2015'te sona erecek.

05.05.2015 00:11

2014 – 2015 Futbol sezonunun 2.lig Kırmızı grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının başarılı genç ismi defans oyuncusu Kamil İçer'in sözleşmesinin bitecek olması takımı için büyük kayıp olarak görünüyor.

Kamil İçer yaptığı açıklamada, "Ben bir profesyonel futbolcuyum, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da şampiyonluk yaşadım çok iyi günler geçirdim. Bu sezon PTT 1.ligin hiç yoktan kaçırdık dersem yerinde olur. Çünkü ligin şampiyon adaylarından Bandırmaspor'a fark attık, Göztepe'yi 2 farklı mağlup ettik. Beklemediğimiz puanları kaybettik. Ben bana sezon boyunca teknik heyetlerin verdiği görevleri harfiyen yerine getirip takımımın en iyilerindendim. Bir defans elemanı olarak Bandırmaspor'a, Pazarspor'a, Gölbaşıspor'a İnegölspor'a ve geçen hafta ligin son maçında Sarıyer maçında 1'er gol attım. Toplam sezon boyunca 5 gol attım ve çok mutlu oldum. Sarıyer maçında ise ilk kırmızı kartımı gördüm çok üzüldüm. Konuşmamda da belirtiğim gibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübünde olan sözleşmem 31 Mayıs 2015 tarihinde sözleşmem sona eriyor. Bir çok teklif aldım bunları değerlendireceğim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kamil İçer Takımının En Başarılılarından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement