Kara Kartal, Cenk Tosun transferinde frene bastı! Süper Lig'in golcüsü Umut için masaya oturacak - Son Dakika
Spor

Kara Kartal, Cenk Tosun transferinde frene bastı! Süper Lig'in golcüsü Umut için masaya oturacak

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş, yaşı ve maliyeti nedeniyle Cenk Tosun transferini rafa kaldırdı. Kara Kartal, bu sezon ligde 30 maçta 14 gol atıp 9 asist yapan Umut Bozok için Kasımpaşa ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

22.03.2022 13:08  Güncelleme: 13:17

Beşiktaş yönetimi, bu sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok'u gündemine aldı. Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 14 gol ve 9 asistle oynayan 25 yaşındaki futbolcu için harekete geçen idareciler, Kasımpaşa ile temasa geçti.

Cenk Tosun derken rota değişti! Beşiktaş, Süper Lig'in golcüsü Umut'u bitiriyor

OPSİYON HAKKI KULLANILDI

Siyah-Beyazlılar, Umut için Fransız ekibi Lorient'le temas kuracaktı ancak Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonunu kullandığı öğrenildi. Kasımpaşa'ya Umut için fiyat soruldu.

Cenk Tosun derken rota değişti! Beşiktaş, Süper Lig'in golcüsü Umut'u bitiriyor

5 MİLYON EUROYU BULABİLİR

Kasımpaşa, Umut'a toplamda 2.5 milyon euroluk yatırım yaptı. Umut Bozok'un Beşiktaş'a maliyetinin 5 milyon euro civarında olacağı belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar, sakatlıklarla boğuşan ve 30 yaşını aşan Cenk Tosun'a senelik 2 milyon euro ödemek istemiyor. Bu sebeple Umut Bozok transferi öne çıktı.

Kara Kartal, Cenk Tosun transferinde frene bastı! Süper Lig\'in golcüsü Umut için masaya oturacak

Son Dakika Spor Kara Kartal, Cenk Tosun transferinde frene bastı! Süper Lig'in golcüsü Umut için masaya oturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement