Karabükspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor

Karabükspor, Başakşehir\'i Konuk Ediyor

Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Karabükspor, Abdullah Avcı'nın ekibi İstanbul Başakşehir ile sahasında karşılaşıyor.

13.09.2014 09:32  Güncelleme: 09:35

Avrupa Ligi'ne St. Etienne karşısında penaltılarla veda eden Karabükspor, sahasında Başakşehir'i geçip 2. haftaya galibiyetle başlamak istiyor.

Kardemir Karabükspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan adını İstanbul Başakşehir şeklinde değiştiren lacivert-turunculu ekip, yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir'i konuk edecek Kardemir Karabükspor, lacivert-turunculu ekiple oynadığı 6 maçın ikisini kazandı. Rakibiyle oynadığı iki maçtan berabere ayrılan ve iki maçta da yenilen Kardemir Karabükspor, bu dengeyi bozmayı hedefliyor.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, lige Fenerbahçe karşısında iyi başlamadıklarını ancak İstanbul Başakşehir karşısında saha ve seyirci avantajını da kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Maça iyi hazırladıklarını aktaran Kafkas, "Ligin ikinci haftasında sahamızda önemli bir maça çıkıyoruz. İstanbul Başakşehir ciddi bir rakip. Etkili bir takım. Zor maç olacak. Maçta iyi konsantre olup gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Süper Lig'e Kasımpaşa beraberliği ile başlayan lacivert-turunculu takım, Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek, ilk 3 puanını almanın peşinde. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iddialı bir kadro kuran İstanbul temsilcisi, Karabük'e galibiyet parolasıyla gidecek.

Karşılaşma öncesinde İstanbul Başakşehir'de, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Rajko Rotman haricinde eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LERKarabükspor: Aykut, Tanju, Mabiala, Emre, Erdem, Murat, Traore, Sow, Erkan, Ahmet İlhan, KumbelaBaşakşehir: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Doka, Murat, Sedat, Visca, Mahmut, Perbet

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Karabükspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement