Kardan Heykeller Işık Oyunlarıyla Bir Başka Güzel - Son Dakika
Spor

Kardan Heykeller Işık Oyunlarıyla Bir Başka Güzel

Kardan Heykeller Işık Oyunlarıyla Bir Başka Güzel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kar Festivali kapsamında yapılan kardan heykeller, geceleri de çeşitli renklerle aydınlatılıyor.

23.02.2012 12:01

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kar Festivali kapsamında yapılan kardan heykeller, geceleri de çeşitli renklerle aydınlatılıyor. Ortaya çıkan görüntü, büyük ilgi çekiyor.

Yurt içinden ve yurt dışından festivale katılan heykeltıraşların festival alanına yaptıkları birbirinden ilginç 9 heykel, gerek festivale gelenler gerekse de daha sonra Erciyes'e çıkan kayakseverler tarafından ilgiyle incelenirken, geceleri de aynı bölgede ışık oyunlarıyla görsel şov yapılıyor. Çeşitli renklerdeki ışıkların yansıtıldığı heykeller, geceleri bambaşka bir görünüme bürüyor.

Erciyes Dağı'nın 2 bin 150 metre yüksekliğindeki Tekir Yaylası'ndaki pistlere renk katan kardan heykeller, kış boyunca Erciyes'te sergilenecek. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kardan Heykeller Işık Oyunlarıyla Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement