Kardemir D.ç Karabükspor Kongresine Doğru - Son Dakika
Spor

Kardemir D.ç Karabükspor Kongresine Doğru

Kardemir D.ç Karabükspor Kongresine Doğru

Sıkıntılı bir sezon geçiren ve son maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek ligde kalan Karabükspor'da gözler hafta sonu yapılacak kongreye çevrildi.

26.06.2013 20:40  Güncelleme: 21:01

2012-2013 sezonunu sıkıntılı geçiren ve son maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek ligde kalan Kardemir D.Ç Karabükspor'da gözler hafta sonu yapılacak kongreye çevrildi.

Ligin bitmesi ile birlikte Genel Kurul kararı alan Karabükspor'da mevcut Başkan Nevzat Şahin'in yeniden aday olmayacağını açıklaması ardından yönetimi nasıl oluşacağı merak konusu olmuştu. Geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığından 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan Karabükspor genel kurulda aday konusu netleşmedi. Yolbulan ve Güleç ailelerinin içinde olduğu bir yönetimin kulübün yönetimine geleceği beklenirken, Yolbulan ailesinin yönetimde olmayacaklarının haberleri kentte şok etkisi yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Karabük Valisi İzzettin Küçük kongre öncesi KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan'ı ikna etme çabaları içinde olduğu ve bir sonuca ulaşamadığı nihai kararın ise yarın belli olacağı öğrenildi.

Yönetim belirsizliğinin yanı sıra hoca arayışlarının da devam ettiği Karabükspor'da Tolunay Kafkas ile birlikte onun verdiği rapor doğrultusunda İngiltere'nin Nwcastle United'ın ve İngiltere Milli Takımının golcüsü Carlton Cole, Mersin İdman Yurdunun stoperi Josef Boum ve biri orta saha biri kanat olmak üzere iki yerli oyuncu ve bir yabancı kaleciyle anlaşma sağlandığı ancak yaşanan gelişmeler sonrası Yolbulanların yönetimden çekilme kararı bu transferleri de askıya aldı.

Şehirde büyük bir şok etkisi yapan ve belirsizliğin sürmesi tedirginliği arttırırken Cumartesi yapılacak olan genel kurulda çözülmesi bekleniyor. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir D.ç Karabükspor Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement