Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Spor

Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Başladı

Kars\'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Başladı

Kars'ta düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında başladı. 66 ilden 412 erkek ve 221 kadın sporcunun katıldığı şampiyona, nefes kesen karşılaşmalara sahne oluyor. Açılışa Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Vahdettin Gökçe ve birçok sporcu ve antrenör katıldı. Şampiyona, 23 Temmuz 2023 tarihinde final karşılaşmalarıyla sona erecek.

17.07.2023 14:33

Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı.

Türkiye genelinde 66 ilden 412 Erkek ve 221 Kadın sporcunun katılımıyla başlayan boks şampiyonası nefes kesen karşılaşmalara sahne oluyor.

Şampiyonanın açılışına Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Vahdettin Gökçe, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Ayhan Yüreğir, Kars Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık, ASKF Başkanı Yasin Zerman, Kars Boks İl Temsilcisi Ayhan Sönmez ve çok sayıda antrenör ile sporcu katıldı.

Şampiyona 23 Temmuz 2023 tarihinde final karşılaşmalarıyla sona erecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement