Karşıyaka, transferde Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, transferde Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı

Karşıyaka, transferde Enes Nalbantoğlu\'yla anlaştı

Karşıyaka, TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi transfer harekatına girişerek Iğdır FK'da şampiyonluk yaşayan Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı. Başkan Turgay Büyükkarcı ise 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa edeceğini açıkladı.

26.06.2023 11:52
p>TFF 3'üncü Lig'de yeni sezon öncesi transfer harekatına girişerek ilk imzayı Belediye Kütahyaspor'dan 33 yaşındaki stoper Erdinç Çepoğlu'na attıran Karşıyaka, Iğdır FK'da şampiyonluk yaşayan 28 yaşındaki sol kanat Enes Nalbantoğlu'yla da anlaştı. Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayıp profesyonel olarak Beylerbeyispor, Sapanca Gençlikspor, Bornova Yeşilovaspor, Nevşehir Belediyespor, Belediye Kütahyaspor, Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen Enes, geçen sezonun ilk yarısını Çorum FK, ikinci yarısını Iğdır'da geçirdi. Enes'in oynadığı iki takım da sezon sonunda gruplarında şampiyon oldu. Bonservisi elinde olan Enes, kariyerinde 187 maçta 58 gol attı.

BÜYÜKKARCI 1912'DEN İSTİFA EDİYOR

Olağanüstü kongre yapılması tartışmalarının bitmediği Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı, taraftarların ardından kendisi ve yönetimine kongre kararı alınması çağrısı yapan 1912 Karşıyaka Derneği'yle köprüleri attı. 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa edeceğini bildiren Başkan Büyükkarcı, "1912 Karşıyaka Derneği, 111 yıllık tarihi olan kulubümüzün bütünleştirici, herkesi kucaklayan ve kulübümüzün gelişmesi için projeler üreten bir topluluk olarak hayata geçmişti. Geçmişte yapılan hizmetlerle 1912 Derneği'nin neleri hayata geçirdiğini görüyoruz. Şimdi ise derneğin geldiği durum çok farklı bir görünümde. Birleştiricilikten yana tavır sergilenmiyor. Kutuplaştırıcı bir tavır içerisinde bulunuyor. Kuruluş amacı dışına çıkan 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifamı en kısa sürede dernek yetkililerine sunacağım" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka, transferde Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement