Karşıyaka'ya, Orduspor'dan Dalmat Jesti - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'ya, Orduspor'dan Dalmat Jesti

Karşıyaka\'ya, Orduspor\'dan Dalmat Jesti

Emmanuel Banahene'yi Karşıyaka'ya bedelsiz kiralayan Orduspor'un, orta saha oyuncusu Wilfried Dalmat'ın transferi konusunda yeşil kırmızılı ekibe büyük bir jest yaptığı bildirildi.

24.07.2012 16:11  Güncelleme: 16:27

Ganalı golcü Emmanuel Banahene'yi Karşıyaka'ya bedelsiz kiralayan Orduspor'un Fransız orta saha oyuncusu Wilfried Dalmat'ın transferi konusunda da yeşil kırmızılı ekibe büyük bir jest yaptığı bildirildi.

Arjantinli teknik direktörü Hector Cuper yönetiminde kadrosunu İspanyol oyuncularla yıldızlarla güçlendiren Orduspor, yabancı kontenjanını boşaltabilmek için, Dalmat'nın yıllık maliyetinin önemli bir kısmını karşılamayı teklif etti.

Kadrosunda 7 yabancı bulunduran, geçtiğimiz günlerde de 4 yeni isimle anlaşan Orduspor yönetimi, Karşıyaka'ya Dalmat'ya bu sezon ödenecek 400 bin Euro'nun 150 bin eurosunu üstlenmeye hazır olduklarını iletti.

Dalmat kalitesinde bir futbolcuyu 500-600 bin TL'den aşağı alamayacaklarını düşünen Karşıyakalı yöneticiler, kendilerine düşen 250 bin euroyu ödemeyi kabul ederek transferin önünü açtı. Türkiye'de başka talipleri olan Dalmat'ın, İzmir'de yaşamaya sıcak baktığı için Karşıyaka'nın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'ya, Orduspor'dan Dalmat Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement