Kasımpaşa Bursa'yı Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Bursa'yı Gözüne Kestirdi

Kasımpaşa Bursa\'yı Gözüne Kestirdi

Kasımpaşaspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

21.03.2013 18:44  Güncelleme: 18:56

Kasımpaşaspor, Spor Toto Süper Lig 27. haftasında, pazar günü saat 13.30'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 14.00'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat ve çabukluk çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik çalışmalarının ardından yapılan çift kale maç turnuvası ile sona erdi.

Djalma Campos, Kerem Şeras ve Adem Büyük'ün tedavilerine devam edilirken, tedavisi süren Volkan Yaman ve Hüseyin Kala takımla beraber pas çalışmalarına katıldıktan sonra fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Milli takımlarda bulunan oyuncular Andreas Isaksson, Georgi Sarmov, Senijad Ibricic ve A2 Takımı maç kadrosunda bulunan Ertaç Özbir idmana katılmadılar.

Öte yandan çift kale maç turnuvasını kazanan Elyasa Süme, Santiago Garcia, Matias Fritzler ve Özer Hurmacı antrenman sonunda objektiflere poz verdi.

PSFC CHERNOMORETS BURGAS İLE HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Kasımpaşa, Milli maç arasında Bulgaristan Profesyonel Ligi'nde 18. hafta sonunda 7. sırada bulunan PSFC Chernomorets Burgas ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Karşılaşma 24 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Bursa'yı Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement