Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ni Puansız Göndermek İstiyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ni Puansız Göndermek İstiyor

Kasımpaşa, Gençlerbirliği\'ni Puansız Göndermek İstiyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

14.03.2014 12:50  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Süper Lig'de son oynadığı 13 maçta bir galibiyet alabilen lacivert-beyazlı ekip, çıktığı son 6 karşılaşmada 4 puan elde edebilen Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.

Ligde 25. haftaya topladığı 35 puanla 5. sırada giren Kasımpaşa, son haftalardaki kötü performansıyla kendisini düşme hattında bulan rakibini puansız göndermek istiyor. Ligde oynadığı son 13 maçta 1 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan lacivert-beyazlı takım, buna rağmen sezon başında konulan Avrupa kupalarına gitme hedefini koruyor. Gençlerbirliği'ni konuk edecek İstanbul temsilcisi, karşılaşmadan 3 puan alarak, hedefini daha da güçlendirmenin peşinde.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Orhan Şam ile A2 maçında müsabaka hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 6 maç ceza alan ve 4 müsabakada oynayamayan Alpaslan Öztürk, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Bu arada, Kasımpaşa'da 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcular Oscar Scarione, Ryan Donk, Sanharib Malki, İlhan Eker, Sancak Kaplan ve Barış Başdaş sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyuncular, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 26. haftasında deplasmandaki Trabzonspor maçında oynayamayacak.

Eskişehirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve Elazığspor karşılaşmasında cezasını çeken Elyasa Süme, yarınki müsabakada teknik direktör Shota Arveladze'nin şans vermesi halinde süre alabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ni Puansız Göndermek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement