Kaskispor Euro Cup'ta Şampiyonluk Maçına Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Kaskispor Euro Cup'ta Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Kaskispor Euro Cup\'ta Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Fıba Kadınlar Euro Cup finali rövanş maçında yarın kendi sahasında Dinamo Moskova'yı konuk edecek olan Kayseri KASKİSPOR, kupayı 4 yıl önce Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın ardından ikinci Türk takımı olmaya and içti.

13.03.2013 13:14

Fıba Kadınlar Euro Cup finali rövanş maçında yarın kendi sahasında Dinamo Moskova'yı konuk edecek olan Kayseri KASKİSPOR, kupayı 4 yıl önce Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın ardından ikinci Türk takımı olmaya and içti.

Biletlerin tümünün günler önce tükendiği final maçı yarın saat 19.00'da başlayacak.

Kaski spor antrenörü Ayhan Avcı, Rusya'daki ilk maçı 66-61 gibi sonuçla, 5 sayıyla yenilerek kapattıklarını, yarın oynayacakları rövanşta ise bu farkı kapatarak kupaya uzanacaklarını söyledi.

Euro Cup'da üst üste iki sezon final oynayan tek takım olduklarını ve Anadolu'dan kupaya uzanacak ilk takım olmak istediklerini söyleyen Ayhan Avcı, şöyle devam etti:

"Sonuçta deplasmanda 5 sayı ile yenilmek hiçbir şey değil. Seyirci baskımızı da düşünürsek bizim için büyük avantaj. Fırsat ayağımıza gelmişken ne yapıp edip bu kupayı Kayseri'de almak istiyoruz. 4 yıl önce Galatasaray kadın basketbol takımı da bu kupayı ülkemize getirmişti. şimdi, Kaskispor olarak biz de bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Yapılacak organizasyona ve taraftarımızın vereceği güvene de inancım sonsuz. Kayseri için tarihi bir sportif başarıya imza atacağız. Kadın basketboluna yapılan yatırımlara böyle bir katkı vermek istiyoruz. Bir Avrupa kupası ile de, Anadoludan çıkan bir takım olarak başarımızı taçlandırmak hedefindeyiz."

Kaskispor ile Dinamo Moskova arasındaki Euro Cup finali rövanş maçı yarın saat 19.00'da Kadir Has Kongre ve Spor merkezi ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Kaskispor'un onursal ve Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserili sporseverleri yarın akşam oynanacak Kaskispor-Dinamo Moskova maçına davet etti.

Kaskispor'un gerek Kayseri gerekse de Türk spor tarihi için önemli bir maça çıkacağını ifade eden Başkan Özhaseki, seyirci desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulacağını ifade etti.

FOTOĞRAF - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kaskispor Euro Cup'ta Şampiyonluk Maçına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement