Kayapınar Belediyespor Hentbol Takımından Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Kayapınar Belediyespor Hentbol Takımından Büyük Başarı

Kayapınar Belediyespor Hentbol Takımından Büyük Başarı

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor hentbol takımı, Mardin Gençlik Spor'u 35-31 yenerek play-off maçlara kalmayı garantiledi.

17.02.2014 17:25  Güncelleme: 17:31

Hentbol Erkekler 2.Lig D Grupta mücadele eden Diyarbakır Kayapınar Belediye spor hentbol takımı ligin göçlü takımlarından Mardin Gençlik Spor 35-31 yenerek play-of maçlara kalmayı garantiledi.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi kapalı spor salonunda oynanan Hentbol Erkekler 2. Lig maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ligin güçlü takımlarından Mardin Gençlik Spor ile karşılaştı. Play-of gidecek takımı belirleyen maçı yüzlerce sporsever izledi. Çekişmeli geçen ilk yarı 14-14 berabere bitti. İkinci yarıya seyirci desteğini arakasına alarak hızlı başlaşan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor rakibini 35-31 yenerek birinci lige çıkma yolunda play-of finallerine gitme hakkına kazandı.

Taraftarların büyük destek vererek çıktıkları zorlu maçta galip geldikleri ve birinci lige çıkma için gurup maçlarına kaldıklarını belirten kulüp yöneticisi Ayhan Aytin," Takımız bu yıl ilk kez bu ligde mücadele verdi. Takımda oynayan sporcularımızın çoğu bölge gençleri. Zorlu bir lig sonucu gurup maçlarına kalmayı son maçta aldığımız galibiyetle başardık. Ligin tamamlanmasına bir hafta kala bu başarıyı elde ettik. Bu başarımızda en büyük etken belediye yönetiminin desteği ve çalışmalarımızı iyi bir şekilde yaptığımız spor tesisi. Bu tesisin be kente kazandırılması başarılarımızda büyü bir katkı sunuyor. Gurup maçlarında başarımızı sürdürerek birinci lige çıkma adına tüm ekipte büyük bir inanç var"şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kayapınar Belediyespor Hentbol Takımından Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement