Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti
29.01.2026 09:11  Güncelleme: 09:12

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Türkiye şampiyonu Ahmet Yasin Aydemir'i evinde ziyaret ederek imzalı Beşiktaş formasını hediye etti.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Türkiye şampiyon olan Ahmet Yasin Aydemir'i Günkırı beldesindeki evinde ziyaret etti.

Kaymakam Uzun, beraberindeki Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Güneri ile geçen sene Okul Sporları Yıldızlar Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Ahmet Yasin Aydemir ile sohbet etti. Kaymakam Uzun, öğrencinin daha önce istediği Beşiktaş forması talebini yerine getirerek, imzalı forması teslim etti.

Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, "Gönül verdiği spor dalında ilimizi ve beldemizi en iyi şekilde temsil eden ve bizleri onurlandıran öğrencimizi gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Öğrencimizin talebini yerine getiren kaymakamımıza da bu duyarlılığından ötürü çok teşekkür eder, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement