Kayseri Kaskispor'un Rakibi Fenerbahçe - Son Dakika
Spor

Kayseri Kaskispor'un Rakibi Fenerbahçe

Kayseri Kaskispor\'un Rakibi Fenerbahçe

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımının yarı final rakibi Fenerbahçe oldu.

11.04.2013 16:41  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımının, Türkiye Kadınlar Basketbol play-off çeyrek final karşılaşmalarında, Tarsus Belediyespor'u eleyerek yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, "Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final karşılaşmalarında, Tarsus Belediyespor'u, sahasında 71-63, deplasmanda, 86-82'lik bir skorla yenerek yarı finale çıkmayı başaran takım oldu," dedi.

Fenerbahçe ile ilk karşılaşmalarını, 13 Nisan cumartesi günü saat 19: 00'da İstanbul'da yapacaklarını açıklayan Batukan, "Fenerbahçe ile ikinci maç yine İstanbul'da, 15 Nisan pazartesi günü saat 19: 00'da Fenerbahçe Ülker Arena'da yapılacak. Sonraki karşılaşma ise 18 Nisan perşembe günü saat 19: 00'da, Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek," dedi.

Yarı finalde Fenerbahçe ile oynayacakları her bir maçın, Kayseri Kaskispor için önemli olduğunu belirten Batukan; şuanki hedeflerinin İstanbul'da oynayacakları maçları kazanarak, final şanslarını yükseltmek olduğunu söyledi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayseri Kaskispor'un Rakibi Fenerbahçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement