Kayseri Valisi Çiçek, dünya şampiyonu ERVA sporcusu Uçar'ı tebrik etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kayseri Valisi Çiçek, dünya şampiyonu ERVA sporcusu Uçar'ı tebrik etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kayseri Valisi Çiçek, dünya şampiyonu ERVA sporcusu Uçar\'ı tebrik etti

Hindistan'daki Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda ERVA Spor Okulları sporcuları Huri Uçar altın madalya, Neslihan Kibar bronz madalya kazandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, dünya şampiyonu Uçar ile dünya üçüncüsü Kibar'ı tebrik etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Hindistan'da düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Kayseri'yi başarıyla temsil eden ERVA Spor Okulları sporcuları Huri Uçar ve Neslihan Kibar'ı elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti.

Düzenlenen şampiyonada mücadele eden Huri Uçar, rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Neslihan Kibar ise dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Vali Gökmen Çiçek, uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağı gururla dalgalandıran sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.