Kayserispor, İstanbulspor ile 5. kez karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Kayserispor, İstanbulspor ile 5. kez karşılaşacak

Kayserispor, İstanbulspor ile 5. kez karşılaşacak

Kayserispor, Süper Lig'in 2. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla ligde 5. kez rakip olacak. İstanbulspor ile Kayserispor arasında geride kalan 4 karşılaşmada 1 kez İstanbulspor, 2 kez Kayserispor galip gelirken, 1 maç berabere sonuçlandı. Son sezon oynanan 2 karşılaşmayı ise Kayserispor kazandı. Maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

17.08.2023 12:28

Kayserispor, Süper Lig'in 2. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla ligde 5. kez rakip olacak.

Süper Lig'in 2. haftasında İstanbulspor ile Mondihome Kayserispor yarın saat 21.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. 2023-2024 sezonuna hem İstanbulspor hem de Mondihome Kayserispor beraberlikle başladı.

Ligde 5. randevu

İstanbulspor ile Kayserispor ligde 5. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 4 karşılaşmada 1 kez İstanbulspor kazanırken, 2 kez de Kayserispor kazandı. 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. Geride kalan sezon oynanan 2 karşılaşmayı Mondihome Kayserispor kazanmıştı.

Sarper Barış Saka düdük çalacak

İstanbulspor - Kayserispor karşılaşmasını hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Özgür Ertem yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, İstanbulspor ile 5. kez karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement