Kayserispor'un Sezon Açılışı - Son Dakika
Spor

Kayserispor'un Sezon Açılışı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 2017-2018 futbol sezonunu düzenlediği törenle açtı.

07.08.2017 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 2017-2018 futbol sezonunu düzenlediği törenle açtı.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda yapılan yeni sezon açılışı, sanatçı Murat Dalkılıç konseriyle başladı.

Tribünleri dolduran binlerce coşkulu sarı-kırmızılı taraftarlara beğenilen şarkılarını seslendiren Dalkılıç'ın sahneden inmesinin ardından Kayserispor yönetim kurulu üyeleri ve yeni sezonda Kayserispor forması giyecek futbolcu kadrosu taraftara tanıtıldı.

Daha sonra kürsüye çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, çok güzel bir gece yaşadıklarını belirterek, sezon sonunda da bu mutluluğun devam etmesi temennisinde bulundu.

Kayserispor'un geçen sezon ligde sıkıntı yaşadığını hatırlatan Özhaseki, "Bu bir yönetim zaafıydı. Takıma sahip çıkılmayınca, tribünlerde kimse kalmaz oldu. Ortada sadece 'Kapalı Kale' taraftar grubu kalmıştı. Allah razı olsun o evlatlarımızdan." ifadelerini kullandı.

Takımın başkanlığını 40 yıllık arkadaşı Erol Bedir'e teklif ettiğini ve Bedir'in de kendisini kırmayarak zor bir görevin altına girdiğini aktaran Özhaseki, şunları kaydetti:

"Değerli kardeşim, 40 yıllık dostum Erol Bedir'den Kayserispor'un başına geçmesini rica ettim. Hiç düşünmeden, gözünü kırpmadan, nasıl bir havuza atladığının farkına varmadan sözüme itimat ederek göreve başladı. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız da destek verdi. O güzel çalışmalar, iyi niyetler ve gayretlerle takımı ligde tuttuk. Emeği geçen herkese başta Erol Bedir olmak üzere teşekkür ediyorum."

"Takımımız inşallah ilk üçte yerini alacak"

Kayseri'de 21 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını ifade eden Özhaseki, hangi görevde olursa olsun memlekete ve Kayseri'ye hizmetler yapmaya gayret ettiğini belirtti.

Türkiye'nin bir çok yerinde insanların altına girmekten korktuğu işlere imza atmaya çalıştığını dile getiren Özhaseki, şöyle devam etti:

"Onlardan bir tanesi de işte bu stadyum. Türkiye'de daha hiç kimse stadyum yapmamışken, bu stadyumu yaparak burayı Türkiye'ye model hale getirdik. Bizden sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 vilayette 'Kayseri Modeli' diyerek stadyum yapmaya başladı. 21 yıllık belediye başkanlığım süresince en çok zevk alarak yaptığım iş, Kayserispor'a emek vermekti. Yıllarca başkanlık yaptım, yönetiminde bulundum. Bunları yaparken keyifle ve isteyerek yaptım. 60 yaşındayım benden eski Kayserisporlu var mı bilemem. 52 yıllık Kayserisporluyum. Çocukluğum statların önünde geçti. Bu yıl takımımız inşallah ilk üçte yerini alacak ve geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları çekmeyecek. Bu konuda herkes elinden geleni yapacak ama birazda iş size düşüyor. Bu koltukları doldurmak, tribünleri doldurmak sizin göreviniz. Önümüzdeki sezon kazasız belasız geçmesi temennisiyle tüm takımlara başarılar diliyorum."

" İstanbul'un rüyalarını kaçırıp, kabusu olacağız"

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir de zor bir dönemde Kayserispor'un başına geldiğini ifade ederek, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kayserispor'un bugün geldiği noktadan geriye gitmeyeceğini ve planlı bir şekilde ilerleyeceğini aktaran Bedir, şunları kaydetti:

"Gelinen bu güzel günden artık geri dönüş söz konusu değil. Biz bunun için elimizden geleni yapacağız. 30 günde tüm transferlerini tamamlayıp, kampa tam kadro giden tek takım biziz. Önümüzdeki dönemde bu birlik beraberlik devam ederse, bu yıl sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Ondan sonra ki sene koşacağız ve bir sonraki senede depara kalkıp İstanbul'un rüyalarını kaçırıp, kabusu olacağız."

Konuşmaların ardından sarı-kırmızılı futbolcular iki takım oluşturarak bir gösteri maçı yaptı. Yeni sezon açılışı nedeniyle düzenlenen etkinlik ünlü sanatçı Hande Yener konserinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor'un Sezon Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement