Juventus'tan Kenan'a yeni sözleşme! Milli yıldız servet kazanacak - Son Dakika
Spor

Juventus'tan Kenan'a yeni sözleşme! Milli yıldız servet kazanacak

Juventus\'tan Kenan\'a yeni sözleşme! Milli yıldız servet kazanacak

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli yıldızımız Kenan Yıldız, kulübüyle 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. İtalyan basını, Kenan'ın Juventus'tan yıllık 1 milyon euro + bonuslar kazanacağını yazdı.

17.04.2024 18:46  Güncelleme: 19:31

İtalyan devi Juvenstus'ta forma giyen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın takımındaki geleceği ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kenan, Juventus ile 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor.

1 MİLYON EURO KAZANACAK

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre genç yıldız, Juventus ile imzalayacağı yeni sözleşmenin ardından İtalyan kulübünden yıllık 1 milyon euro + bonuslar kazanacak.

10 NUMARAYI GİYECEK

18 yaşındaki hücumcunun yeni sözleşmesinin kısa süre içerisinde resmi olarak duyurulması beklenirken, Kenan Yıldız'ın gelecek sezondan itibaren Juventus'ta 10 numaralı formayı giyeceği de konuşuluyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Milli yıldız, bu sezon Juventus forması ile toplamda 25 maçta görev yaptı. Kenan, söz konusu karşılaşmalarda takımı adına 3 gol atma başarısı gösterdi.

Son Dakika Spor Juventus'tan Kenan'a yeni sözleşme! Milli yıldız servet kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Galatasaray Spor kulübü: Ferhat eseri transfer etse daha doğru olur çünkü çok genişşşşş bir kşr 14 6 Yanıtla
  • Ankara null: iyi kandirmislar 12 0 Yanıtla
  • Ahmet null: masallah. necipten fazla kazaniyor. necip bedavaya(!) oynuyor 8 3 Yanıtla
  • Ali Arslan: Rakamda hata olabilir yıllık 1 milyon Euro yazıyor, eğer öyleyse çocuk zaten FB li FB ye gelsin yıllık 2 milyon versin yönetim geleceği çok parlak 5 2 Yanıtla
  • barış özcan: Şaka galiba, Türkiye de alt sıralarda oynayanlar bile daha çok alıyor. Ya 10 yerine 1 yazdılar yada başja hata vardır. 3 3 Yanıtla
  • ŞOK MAN: 1 milyon Euro’ya İstanbuldan 1+1 ev alır artık yemez içmezse 0 0 Yanıtla
  • Gakko 23: Çok para dediğiniz 1 milyon Euro’mu. Bu para bizde hayal bile edemem ama 1 futbolcu için bu piyasada bedava bizim ülkemize gelen yabancılar yıllık 1- ile. 10 milyon Euro. Alıyorlar bize gelenler elmas bizden gidenlere hurda muamelesi yapıyorlar 0 0 Yanıtla
  • Resul Bey: 1 milyon ne ya? Gel GS ye en az 2 alırsın 0 0 Yanıtla

Advertisement