Keşan Gençlik Fenerbahçe PAV Takımını 3-0’la Geçti - Son Dakika
Spor

Keşan Gençlik Fenerbahçe PAV Takımını 3-0’la Geçti

Keşan Gençlik Fenerbahçe PAV Takımını 3-0’la Geçti

Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü, 3 Ekim Pazar Günü Fenerbahçe PAV Takımı İle Yaptığı Maçı 3-0 Gibi Net Bir Skorla Kazandı.

04.10.2010 08:25

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi A Grubu'nda mücadele eden Keşan gençlik ve Spor Kulübü 8-9-10 Ekim tarihlerinde oynayacağı Tele Dünya Türkiye Kupası maçları ve 24 Ekim'de başlayacak lig maçları öncesi hazırlık karşılaşmalarını sürdürüyor.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz,Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Erdoğan Demir, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,Keşan Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Feyzullah Koçak, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Harun Akaya ile yaklaşık 500'e yakın sporsever karşılaşmayı izledi.

Başhakemliğini Serkan Yavuz,Başhakem Yardımcılığını Güray Ece, Skor Pelin Geçer ve Sayı Hakemliğini Gökhan Kayardı ile çizgi hakemliklerini Havva Şan ve Ayşe Kırbıyık'ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik Kulübü Deha (Göktuğ),Çağrı,Tekin (Berkan)Anıl, Enis (Burak), Hakan ve Libero Bekir tertibi ile çıkarken Fenerbahçe PAV takımı Erden,İsmet, Adem, Mertcan, İzzet, Faruk ve Libero Burak tertibi ile çıktı.

Keşan Gençlik'te belinden sakatlığı bulunan Göktuğ ilk setin sonuna doğru oyuna girerek karşılaşmanın sonuna kadar takımdaki yerini aldı.

Keşan gençlik ilk seti 25-19,ikinci seti 25-20 ve üçüncü seti 25-10 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrılırken;Anıl,Hakan,Göktuğ ve Çağrı'nın performansı da maçın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Keşan Gençlik taraftarları karşılaşmanın ardından takımı tribünlere çağırarak alkışladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keşan Gençlik Fenerbahçe PAV Takımını 3-0’la Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement