Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu - Son Dakika
Spor

Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu

Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri\'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu

Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu. 213 pehlivanın katıldığı organizasyonda 26 pehlivanın mücadele ettiği başpehlivanlık müsabakalarında rakiplerini yenen Mehmet Yeşil Yeşil ile Mustafa Batu finalde karşılaştı. Puanlama bölümünde Mustafa Batu rakibi karşısında galip gelerek başpehlivan oldu. Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen ile Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim tarafından dereceye giren güreşçilere ödülleri verildi.

04.06.2023 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu.

Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi tarafından bu yıl 98. düzenlenen organizasyon 213 pehlivanın katılımıyla ilçe stadyumunda gerçekleştirildi. 26 pehlivanın mücadele ettiği başpehlivanlık müsabakalarında rakiplerini yenen Mehmet Yeşil Yeşil ile Mustafa Batu finalde karşılaştı.

Puanlama bölümünde Mustafa Batu rakibi karşısında galip gelerek başpehlivan oldu.

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen ile Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim tarafından dereceye giren güreşçilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kırklareli Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Batu başpehlivan oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement