Konak Belediyespor, Basketbol, Voleybol ve Hentbolda Yok - Son Dakika
Spor

Konak Belediyespor, Basketbol, Voleybol ve Hentbolda Yok

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ve Bayanlar Hentbol Süper Lig'de takımları bulunan Konak Belediyespor, maliyetler nedeniyle bu kategorilerde mücadele etmeyeceği bildirildi.

15.07.2014 15:46

Konak Belediye spor'un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ve Bayanlar Hentbol Süper Lig'de bulunan ekiplerinin bu kategorilerde mücadele etmeyeceği bildirildi.

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, yaptığı açıklamada, 3 kategoride de bütçelerden dolayı gelecek sezon mücadele etmeyeceklerini söyledi. Bu 3 ekibe sponsor bulmak için görüşmeler yaptıklarını ancak bunlardan sonuç alamadıklarını kaydeden Günen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadın basketbol takımı için geçen seneki bütçemiz 1 milyon 440 bin liraydı. Bu yıl yüzde 20 artabilecek bir rakam bu. Belediyelerin spor kulüplerine para aktarımı yasal olarak engellendi. Dolayısıyla basketbol takımımızın maliyetini sponsorlarla karşılamak zorundaydık. Ancak Türkiye'de spor deyince sadece futbol anlaşılıyor. O nedenle sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Kadın basketbol takımı için Bergama Belediyesi ile görüşmelerimiz vardı. Ancak federasyon Bergama'daki salonu standartlara uygun görmediği için kadın basketbol takımımız da gelecek sezon ligde yer alamayacak." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konak Belediyespor, Basketbol, Voleybol ve Hentbolda Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement