Koronavirüsle ilgili açıklamalarıyla tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bu kez futbol konuştu - Son Dakika
Spor

Koronavirüsle ilgili açıklamalarıyla tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bu kez futbol konuştu

Koronavirüsle ilgili açıklamalarıyla tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bu kez futbol konuştu

Koronavirüs salgınında yaptığı açıklamalarla topluma önemli bilgiler veren Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ilk kez pandemi dışında bir konuda konuştu. Ceyhan dün Başkent'te oynanan Ankaragücü-Galatasaray karşılaşmasındaki penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

04.03.2021 08:53  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de başkent ekibi Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında çalan penaltı düdüğü sosyal medya başta olmak üzere çok tartışıldı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Arda Turan topu uzaklaştırmak isterken, maçın hakemi Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. Meler, Arda Turan'ı topa eliyle dokunduğu gerekçesiyle penaltı kararı verdiğini dile getirdi.

SPOR SPİKERİ ERSİN DÜZEN ANKET YAPTI

Karşılaşmanın ardından TRT sunucusu ve spor spikeri Ersin Düzen'in sosyal medya hesabından söz konusu penaltı ile ilgili anket yaptı. Düzen'in "Penaltı, penaltı değil, kararsızım" şıklarıyla sunduğu ankete Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan sitem geldi.

Koronavirüsle ilgili açıklamalarıyla tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bu kez futbol konuştu

PROF. CEYHAN: EN HAFİF DEYİMLE AYIP OLUYOR

Koronavirüs sürecinde verdiği bilgilerle kamuoyunu aydınlatan bilim insanı Prof. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yıllardır aynı pozisyona penaltı çalınırken hiç kimsenin sesi çıkmadı. GS aleyhine olunca niye penaltı verildi denmesi en hafif deyimiyle ayıp oluyor."

RIDVAN DİLMEN VE DENİZ ÇOBAN'IN YORUMLARI

Rıdvan Dilmen: (Eski milli futbolcu-spor yorumcusu) Arda Turan'ın eli açık olduğu için penaltı verdi. Ele çarpma var. Hep söylerim forvet oyuncuları penaltı yaptırır

Deniz Çoban: (Eski hakem) Arda Turan'ın eli doğal konumda. Vücudu doğal konumda mı? Elini toptan kaçırma vakti var mı? Bu soruları sormalıyız. Arda'nın dizinden sekiyor, elini kaçırma şansı yok. Arda için beklenmeyen top, bu temas kaçınılmaz.

Son Dakika Spor Koronavirüsle ilgili açıklamalarıyla tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bu kez futbol konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hemşinli: Mehmet Ceylan Hocam ağzınıza sağlık konuyu tüm çıplaklığıyla değerlendirmişsiniz. 13 10 Yanıtla
  • Ha gayret: Korona çaban seni reklam yıldızı yapmadı, ama futbolla karıştırıp reklamlara çıkıp para kazanabilirsin. Senin gibi korona ile yıldızı parlayan başka bir virüs profu reklam filmi aldı parayı kırdı. Ha gayret çalışmaya devam, korkutmaya devam. Futbol ile koronayı kombin yapman iyi fikir. Çünkü korona ile korkuttukların aynı zamanda futbol ile de uğraşıyor, dolayısı ile reklam filmi kapıp para kırman yakındır. Yabancı bilim insanları laboratuvarda, bizim virüs profları fenomen olmanın peşinde yazık 6 2 Yanıtla
  • Ne alaka: Yakında yorumcu olursa şaşırmam. 2 0 Yanıtla
  • gs: herkes bildigi konulari konussun 2 0 Yanıtla
  • CERMİL: birde şöyle düşünün o top ankaragücülü futbolcunun eline aynı şekilde çarpsa gol olsa ne derdiniz 6s liler 0 0 Yanıtla
  • Bizim yolda yuru yoksa: Kesin ona baska konulardan konus demislerdir. 0 0 Yanıtla

Advertisement