Kuşadası'nda Muay-Thai İller Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Kuşadası'nda Muay-Thai İller Şampiyonası

Kuşadası\'nda Muay-Thai İller Şampiyonası

Muaythai İller Şampiyonası Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

01.06.2014 21:58

Muaythai İller Şampiyonası Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 8 ilden 100 sporcu katıldı. Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen ve iki gün süren Muaythai Yıldızlar, Gençler ve Büyükler İller Şampiyonası'nda Aydın ili 84 puanla birinciliği elde etti.

Açılış seremonisine Ege Bölgesi Muaythai Federasyonu As Başkanı Şakir Bayramoğlu, Ege Bölgesi Başkanı Ediz Barış, Merkez Hakem Üst Kurulu Genel Sekreteri Serhat Özcan, Aydın İl Temsilcisi Bayram Keskinkılıç ve sporseverler katıldı. Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada sporcular görsel bir şölen ortaya koydu. Şampiyonaya 8 ilden 100 sporcu katıldı. Yoğun ilgi gören iki günlük turnuvada sporcular şampiyon olabilmek için uzun süre ter döktü. Zorlu geçen müsabakaların ardından Aydın ili 84 puanla birinci olurken, 24 puanla Muğla ikinci, 23 puanla Uşak üçüncü ve 17 puanla Afyon dördüncü oldu.

Etkinlik sonrası konuşan Aydın İl Temsilcisi ve Bölge Antrenörü Bayram Keskinkılıç, "Muaytahi sporu gün geçtikçe yayılıyor ve çığ gibi büyüyor. Bu anlamda Kuşadası Belediyesi ve Akkuş'a inşaata organizasyondaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir organizasyon oldu. Ben tüm sporcuları, hocalarımızı ve hakemlerimizi kutluyorum. Amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek ve boş vakitlerini iyi değerlendirmelerini sağlamak" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuşadası'nda Muay-Thai İller Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement