Kuyucak Belediyespor'dan Başarılar - Son Dakika
Spor

Kuyucak Belediyespor'dan Başarılar

Kuyucak Belediyespor\'dan Başarılar

Kuyucak Belediyesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan kurslar sonucunda oryantiring, karate ve masa tenisi branşlarında dereceler elde edildi. Okul ve kulüp sporlarında başarılar devam ederken, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, spora desteklerinin süreceğini belirtti.

27.04.2023 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyucak Belediyesi'nin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa açmış olduğu kurslar meyvelerini vermeye devam ediyor. Kuyucak Belediyespor bünyesinde açılan kurslarda son olarak oryantiring, karate ve masa tenisinde alınan dereceler göğüs kabarttı.

Hem kulüp hem de okul sporlarında dereceler Kuyucak'a gelmeye devam ediyor. Kuyucak Belediyespor sporcuları okul sporlarında da başarı yakalıyor. Kuyucak Anadolu Lisesi Genç Kızlar Oryantiring Takımı, Türkiye üçüncüsü olurken, Kuyucak Belediyespor Karate Takımı sporcusu Nuriye Gamze Niyazi Kata Türkiye ikincisi oldu. Kuyucak Cengiz Topel İlkokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi takımı da yeni kurulmasına rağmen Aydın'da il üçüncüsü olarak Kuyucak'ta başarıyı sürdürdü.

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, "Sporcularımızın yakalamış olduğu başarı ilçemizi gururlandırdı. Kuyucak Belediyesi olarak spora desteğimiz sürecek. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederim" ifadelerini kullanırken, Kuyucak Belediyespor bünyesinde futbol, voleybol, hentbol, karate, taekwondo, jimnastik, masa tenisi, tenis ve oryantiring branşlarında kurslar devam ettiğini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuyucak Belediyespor'dan Başarılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement