Fenerbahçe'nin Kuzey Afrikalı Futbolcuları, Performansıyla Dibi Gördü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Kuzey Afrikalı Futbolcuları, Performansıyla Dibi Gördü

Fenerbahçe'de Aatif, Dirar, Yassine Benzia ve Islam Slimani'nin kötü performansı, takımın dibe vurmasına sebep oldu.

27.11.2018 08:23  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, ligde 15. sıraya kadar gerilerken, kadrosunda kötü bir detay dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan 4 Kuzey Afrika kökenli futbolcu, bu sezonki başarısızlıkta öne çıkıyor.

Faslı futbolcular Aatif ile Dirar'ın hem performans hem de disiplin anlamında kadro dışı kalmasıyla başlayan bu durum, haftalar ilerledikçe kendini göstermeye devam etti. Sezon başında transfer edilen Yassine Benzia ve Islam Slimani, bu kötü tabloya yenilerini ekledi. Benzia, büyük umutlarla gelse de önce Cocu ardından da Koeman tarafından kadroya alınmadı. İstikrarsız ve takım oyunundan uzak olan Cezayirli yıldız, hayal kırıklığı yarattı.

Bir diğer Cezayirli Islam Slimani de benzer bir durumda kaldı. Slimani, ligde sadece 1 gol bulabilirken, kariyerinin de en kötü dönemlerinden birini yaşadı.

SLIMANI İSYAN ETTİ: TOP ALAMIYORUM

Slimani eleştiriler karşısında kendini savundu. Cezayirli futbolcunun oyun sistemi ve kendisine yeteri kadar top gelmemesinden yakındığı öğrenildi.

Slimani bu nedenle sürekli kanatlar ve orta sahaya geldiğini belirtti. Bunun da rakip savunmaların kendisine daha kolay önlem almasını sağladığını vurguladı. Tecrübeli oyuncu ayrıca enerjisini gol noktaları yerine farklı bölgelerde harcamak zorunda kaldığını ifade etti.

Fenerbahçe\'nin Kuzey Afrikalı Futbolcuları, Performansıyla Dibi Gördü
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Kuzey Afrikalı Futbolcuları, Performansıyla Dibi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Başkan : Yasin diar atıf suleman Ayew ısla ya verilen para alt yapıya verilseydi en az 10 yıl yerli genç ve ekonomik bir takimimiz olurdu şimdi elde var -0 . Kendi bilmez 3-5 şapşalı türübünde mutlu etmenin bedeli. Çabuk gelen çabuk gider . 9 1 Yanıtla
  • gurbetkm: L.city.18.m.euro vermiş bonservisine bunun neyiyine vermişler demekki futbolcudan anlamayanlar heryerde var comolli gibi ve yandaşlari. 6 1 Yanıtla

Advertisement