Kwadwo Asamoah Transferinde Yeni Gelişme - Son Dakika
Spor

Kwadwo Asamoah Transferinde Yeni Gelişme

Kwadwo Asamoah Transferinde Yeni Gelişme

Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah transferinde son durum!

24.08.2017 17:35

Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah transferinde son durum! Transferde son 2 haftaya girilirken Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın Juventus'tan gözdesi Kwadwo Asamoah için ise belirsizlik devam ediyor.

İtalyan basınının önde gelen gazetesi La Gazzetta dello Sport'a göre, Kwadwo Asamoah Galatasaray'a transferine izin vermesi için Juventus'a baskı yapıyor. Sarı-kırmızılı ekip ile sözleşme şartlarında anlaşmaya varan Ganalı oyuncunun, ayrılık için Juve yetkilileri ile son bir görüşme daha yaptığı belirtildi.

JUVENTUS ALTERNATİF ARAYIŞINDA

Daha önce Asamoah ve Galatasaray hakkında konuşan Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, alternatif olarak belirledikleri Atalanta'dan Spinazzola'nın transferini bitiremediklerini söylemişti.

Marotta, Atalanta ile kiralık anlaşmalarının bulunduğu Spinazzola için; "Spinazzola bizim oyuncumuz ancak doğru, Atalanta ile 2 yıllık bir anlaşmamız var. Bu süre zarfında oyuncunun hakları onlara ait. Bizim transfer konusunda isteğimiz açık. Spinazzola da bize gelmek istiyor ancak Atalanta sezon planlarını çok öncesinden yaptığı için karşı çıkıyor. Dün Atalanta Başkanı Antonio Percassi ile görüştüm. Kendisi ile iyi ilişkilerimiz var. Tabii bu tip durumları belirleyen bir çok etken var. Her gün bir şeyler değişebiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

DURSUN ÖZBEK: "ASAMOAH GELMEK İSTİYOR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek. Asamoah için yaptığı açıklamada, "Linnes'i çöpe mi atacaksınız? Asamoah bize gelmek istiyor. Juventus'taki durumunun netleşmesini bekliyoruz." demişti.

Galatasaray'da Kwadwo Asomah'ın alternatifi olarak Arsenal'den Kieran Gibbs ve Chelsea'nin Ganalı sol beki Abdul Rahman Baba için de görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kwadwo Asamoah Transferinde Yeni Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement