Lahm: Neymarsız Brezilya... - Son Dakika
Spor

Lahm: Neymarsız Brezilya...

Lahm: Neymarsız Brezilya...

Alman Milli Takımı Kaptanı Lahm, Neymar ve Thiago Silva'nın eksikliğinde Brezilya'nın yine de hafife alınmayacak bir rakip olduğunu belirtti.

06.07.2014 13:31

Alman yıldız Philipp Lahm, sakatlığı nedeniyle turnuvaya erken veda eden Neymar için çok üzgün olduğunu ifade etti.

Kolombiya'yı saf dışı ederek yarı finalde Almanya'nın rakibi olan Brezilya'da maçın son dakikalarına doğru sırtına sert bir darbe alan Neymar, acı içinde yerde kalmış ve maçtan sonra yapılan tetkiklerde omurlarında kırık tespit edilmişti.

Öte yandan kaptan Thiago Silva ise gördüğü sarı kart sonrası yarı finalde cezalı duruma düştü.

Eksik Brezilya'yı hafife almayacaklarını belirten Lahm, Bild am Sonntag'a verdiği demeçte, "Öncelikle ikisinin de eksikliği büyük üzüntü verdi. Sakatlığınız nedeniyle kendi evinizde düzenlenen bir Dünya Kupası'nda oynayamamak çok acı verici olmalı. Neymarlı Brezilya'ya karşı mücadele etmeyi isterdik ancak yine de geniş ve kaliteli bir kadroları var. Zor bir maç bizleri bekliyor." şeklinde konuştu.

Farklı pozisyonlarda oynamanın kendisini etkilemediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, "İnsanlar, kimin nerede oynacağını tartışmaktan büyük zevk alıyor. Bu sonuçta futbol. Hocamız nerede oynamamı isterse orada oynuyorum. Orta sahada oynadığım bu turnuvada şu an kadar namağlup geldik. Demek ki yanlış bir şey yok." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lahm: Neymarsız Brezilya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement