Ligi İlk 8 İçerisinde Bitiririz - Son Dakika
Spor

Ligi İlk 8 İçerisinde Bitiririz

Ligi İlk 8 İçerisinde Bitiririz

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin ligde bulundukları yerin tadını çıkarttıklarını söyledi.

08.01.2013 21:15  Güncelleme: 21:13

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin ligde bulundukları yerin tadını çıkarttıklarını söyleyerek, "Önemli olan ligin sonunu buralarda bitirebilmek. Ligi ilk 8 içerisinde bitiririz diye düşünüyorum" dedi.

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Kardemir Karabükspor, karşılaştığı Hollanda ekibi PEC Zwolle'ye 2-1 yenildi. Antalya'ya gelerek takımın hazırlık maçını izleyen Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin yere sağlam basıp, ligin sonunda mutlu sona erişmek istediklerini belirtti. Nevzat Şahin ligin ikinci yarısının çok zor geçeceğini vurgulayarak, "Tüm takımlar eksik gördükleri mevkilerini tamamlıyor. İyi şartlarda hazırlanılıyor. Bir kaç maç kazandığınızda yada kaybettiğinizde ligdeki sıralama hemen değişebiliyor. Onun için hiçbir şey daha belli değil. İşi sıkı tutmak istiyoruz" dedi.

Ligi ilk 8 içerisinde bitirebileceklerini düşündüğünü söyleyen Şahin, "Şu anda bulunduğumuz nokta iyi ve bunun tadını çıkartıyoruz. Ama önemli olan ligin sonunu buralarda bitirebilmek. Ligi ilk 8 içerisinde bitiririz diye düşünüyorum. UEFA da neden olmasın. Allah nasip ederse UEFA da olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ligi İlk 8 İçerisinde Bitiririz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement