"Ligin En Sorunsuz Maçı" - Son Dakika
Spor

"Ligin En Sorunsuz Maçı"

"Ligin En Sorunsuz Maçı"

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat: "Ligin En Sorunlu Takımıyla En Sorunsuz Takımının Maçıydı" Dedi.

21.11.2010 23:14

Spor Toto Süper Lig'de orta sıralarda yer alan Ankaragücü ile sezonun sürpriz ekibi İstanbul Büyükşehir Belediye Spor, kora kor geçen mücadele sonucunda sahadan birer puanla ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, "Bu sezonun en iyi maçlarından birisi oldu. Her 2 takım için de mücadele gücü yüksek, pozisyonu bol, gollü bir karşılaşma izlettik. Bu sezonun şu ana kadarki en güzel maçı oldu diyebilirim. Taraftarı olmayan, üzerlerinde hiçbir baskısı olmayan, maddi, manevi en rahat takım olmasına rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbolcuları ve teknik ekibi canla başla mücadele ediyor. Sorunsuz olan takım tabii ki sahada sadece futbol oynar, yani kafası dinçtir. Bugün sahada ligde maddi ve manevi yönden en sorunsuz takım ile maddi ve manevi en sıkıntılı takımın maçı vardı" ifadelerini kullandı.

Hakemler hakkında konuşmayacağına dair kendine söz verdiğini belirten Ümit Özat, "Ancak ilerleyen haftalarda üst üste bariz hakem hatalarına kurban gittik. Ben hakkımızı aramak için konuşunca ceza alıyorum. Oysa soyunma odasında hakemin kafasını koparmaktan söz eden diğer takımların yöneticileri ve hocaları görmezden geliniyor. Yöneticimiz bana laf yetiştireceğine, hakemler karşısında takımımızın hakkını arasın" dedi.

Birçok futbolcusunun sakat olduğunu vurgulayan Özat, sakat futbolcuların takıma katılmasıyla 2. yarı daha iyi bir takım yaratacağını dile getirdi.

Sarı lacivertli futbolcular Turgut Doğan Şahin ve Gabriç ise, sahada iyi mücadele etmiş olmalarına rağmen bir dakikada yedikleri iki golden dolayı galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmayı 2 etapta değerlendirmek gerektiğini söyleyen İstanbul BŞB Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Topun bizde daha çok kaldığı ilk yarıda pozisyon üretemedik. İkinci yarıda ise üst üste yediğimiz gollerle 2-0 geriye düştük, ancak oyunu bırakmadık ve skoru 2-2'ye getirerek, sahadan 1 puanla ayrıldık. Bizim takımın en büyük özelliği öne geçtiği maçları kaybetmiyor. Oysa bugün ilk kez 2-0 geriye düştüğümüz karşılaşmada oyunu çevirmeyi başardık. Bu olay bizim oyun karakterimize uygun değildi." değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Ligin En Sorunsuz Maçı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement