Manavgatspor, Adıyamanspor'dan Feyyaz'ı Kadrosuna Dahil Etti - Son Dakika
Spor

Manavgatspor, Adıyamanspor'dan Feyyaz'ı Kadrosuna Dahil Etti

Manavgatspor, Adıyamanspor\'dan Feyyaz\'ı Kadrosuna Dahil Etti

2014-2015 sezonunda 2. Lig'e yükselmeyi hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Manavgatspor yönetimi, son olarak Adıyamanspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Feyyaz Belen’i kadrosuna kattı.

19.06.2014 11:34

2014-2015 sezonunda 2. Lig'e yükselmeyi hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Manavgatspor yönetimi, son olarak Adıyamanspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Feyyaz Belen'i kadrosuna kattı.

Feyyaz'ın Antalya Yolspor altyapısından yetişen bir oyuncu olduğunu belirten Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şeker, " Mersin Akdeniz'den aldığımız genç oyuncuların ardından Feyyaz'ın da takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Antalya Yolspor'da yetiştikten sonra 2. Lig'de Konya Selçukluspor ve Bank Asya'da Konyaspor formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu Feyyaz Belen, 2013-2014 sezonunda Adıyamanspor formasıyla 8 gol attı. Manavgatspor'u tercihinde kendisinin Antalyalı olmasının ve Manavgatspor'un yeni sezonda koyduğu hedefin önemli rol oynadığını belirten Feyyaz Belen, "Amacım memleketimin takımı Manavgatspor formasıyla 3. Lig'de şampiyonluk yaşayarak takımımı 2. Lig'e yükseltmek olacak. Bunu başarmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Beni takıma kazandıran yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manavgatspor'da transfer çalışmalarının devam ettiği, görüşme yapılan sürpriz isimlerle her an sözleşme imzalanabileceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manavgatspor, Adıyamanspor'dan Feyyaz'ı Kadrosuna Dahil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement