Manchester City Deplasmanda Arsenal'i 3 Golle Geçti - Son Dakika
Spor

Manchester City Deplasmanda Arsenal'i 3 Golle Geçti

İngiltere Premier Ligde Arsenal'a konuk olan Manchester City, deplasmanda 3-0'lık galibiyet alırken, Londra ekibi lig tarihinde ilk kez kendi sahasında oynadığı bir maçta ilk yarıda 3 gol yedi.

02.03.2018 00:43  Güncelleme: 00:44

İngiltere Premier Lig 28. hafta karşılaşmasında Arsenal deplasmanına çıkan Manchester City, ezici bir futbolla sahadan 3-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

CITY İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ

Mücadelenin 15. dakikasında Bernardo Silva'nın golüyle 1-0 öne geçen Pep Guardiola'nın öğrencileri, 28'de David Silva ile skoru 2-0'a getirdi. Maçın 33. dakikasında Leroy Sane durumu 3-0 yaparken bu golden önce yapılan üst üste paslar City'nin takım oyunu kalitesini gözler önüne serdi.

Manchester City Deplasmanda Arsenal'i 3 Golle Geçti

İkinci yarıda farkı azaltmak isteyen Arsenal, 53'te Pierrre Aubameyang'ın kaçırdığı penaltı ile bu fırsatı değerlendiremezken kalan dakikalarda da gol olmayınca mücadele 3-0 Manchester City'nin galibiyeti ile sonuçlandı.

MANCHESTER CITY PUANINI 75 YAPTI

Arsenal lig tarihinde ilk kez kendi sahasında oynadığı bir maçın ilk yarısında 3 gol yerken bu sonucun ardından Manchester City puanını 75 yaparken Arsenal 45 puanda kaldı.

Manchester City Deplasmanda Arsenal\'i 3 Golle Geçti

Son Dakika Spor Manchester City Deplasmanda Arsenal'i 3 Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • işler güçler: ahahhahahahah beter olun 0 0 Yanıtla

Advertisement