PTT 1'inci Ligi'nde Göztepe'ye 0-0 berabere kalans grup lideri Kayseri Erciyesspor'la puan farkını 2'ye indiren Manisaspor, yeniden zirveye çıkmak için fırsat kolluyor.
Hedeflerinin play off oynamadan ilk iki arasına girerek Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Görünen o ki, bu yarış Manisaspor, Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor arasında geçecek. Bizim hesabımıza göre 59-60 puanı toplayan direkt Süper Lig'e çıkar. Bu yüzden en az kayıpla yola devam etmeliyiz" dedi.
Cumartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını dile getiren Hakan Kadayıfçılar, "Kalan 9 müsabakanın 5'i iç sahada. Bu tabloyu avantaja çevirmek için Manisalıları tribünlere doldurmaya çağırıyoruz" diye konuştu.
Çalışmalarını sürdüren Manisaspor'da cezalı olan kaptan Hüseyin'in yerine Ümit Yasin'in, Murat Gürbüzerol'un yerine ise Murat Tosun'un görev yapması bekleniyor. Bilet fiyatları ise kale arkası 1, Tarzan Tribünü 5, kapalı tribün 10 TL.
MHÖ(YC/AÖ) - Manisa
Son Dakika › Spor › Manisaspor'un 60 Puan Hesabı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.