Manu İlk Dörtten Kopmak İstemiyor - Son Dakika
Spor

Manu İlk Dörtten Kopmak İstemiyor

Manu İlk Dörtten Kopmak İstemiyor

Manchester'ın kırmızıları, gelecek sene Şampiyonlar Ligi arenasına geri dönme yolunda artık hata yapmak istemiyor.

27.02.2015 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 27. hafta mücadelesinde ilk dört iddiasını sürdüren Louis van Gaal yönetimindeki Manchester United, Cumartesi günü Old Trafford'da Sunderland'i ağırlayacak.

Kırmızı şeytanlar, 26 maçta topladıkları 47 puanla dördüncü sırada yer alıyor ancak birkaç puan geriden gelen takipçileri Tottenham, Southampton ve Liverpool'un nefesini bir hayli yakından hissediyor.

Transfere 150 milyon avronun üzerinde para harcamasına karşın bir türlü beklentileri karşılayamayan United, geçen hafta Swansea City deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

Geçen sezon David Moyesli ManU'yu tek golle deviren Sunderland'de teknik direktör Gus Poyet, yine aynı başarıyı yakalayacaklarına inanıyor. Ancak Van Gaalli United'ın iç saha performansı bir hayli ürkütücü. Bu sezon Old Trafford'da oynadıkları 13 maçın 10'unu kazanmayı bildiler.

Son dokuz maçtan sadece bir galibiyet çıkarabilen Sunderland cephesinde Anthony Reveilliere, Swansea galibiyetinin kendilerine güven sağladığını belirtti. Fransız savunmacı, Shields Gazette'ye verdiği demeçte, "İmkanları çok geniş ancak yine de geçen hafta Swansea'ye yenildiler. Sonuçta karşımızda Manchester United var. Yenilmez değiller fakat bu kolay bir maç da olmayacak." dedi.

Konuk ekipte bu hafta içi ameliyat masasına yatan Emanuele Giaccherini'nin sezonu kapadığı söyleniyor. Öte yandan sakatlıkları devam eden Billy Jones (bilek), Jack Rodwell (baldır) ve Will Buckley (diz)'in durumları ise belirsizliğini koruyor.

United'da Galler deplasmanında sakatlanan Robin van Persie'nin bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Michael Carrick'in ise üst bacak adelesindeki rahatsızlığı sürdüğünden maç kadrosuna alınmadı.

MUHTEMEL KADROLARManchester United'ın muhtemel 11'i: De Gea, McNair, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Di Maria, Rooney, Fellaini, Falcao, WilsonSunderland'in muhtemel ilk 11'i:Pantilimon, Reveillere, O'Shea, Brown, Vergini, Johnson, Cattermole, Larsson, Alvarez, Wickham, Defoe

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manu İlk Dörtten Kopmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement