Manchester United, Evinde Nefes Aldı - Son Dakika
Spor

Manchester United, Evinde Nefes Aldı

Manchester United, Evinde Nefes Aldı

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, evinde Crystal Palace'ı Juan Mata'nın golüyle 1-0 yendi.

08.11.2014 19:02  Güncelleme: 19:18

Premier Lig'in 11. haftasında Crystal Palace'ı ağırlayan Manchester United, Juan Mata'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Kırmızı Şeytanlar'da Falcao ve Rojo gibi önemli isimler sakatlıktan dolayı forma giyemedi.

Maça arzulu başlayan Manchester, henüz 2. dakikada Adnan Januzaj ile gole yaklaştı. Pozisyonun hemen ardından bu sefer Rooney'in pasında Di Maria ile net bir fırsat yakalayan ManU bu fırsatı da tepti.

UNITED 27'DE ETKİLİ GELDİ

Kırmızı Şeytanlar'ın ilk yarıdaki en tehlikeli pozisyonu 27'de 19 yaşındaki genç yıldız Luke Shaw'dan geldi. Sol kanattan attığı çalımlarla ceza sahasına kadar giren Shaw'ın etkili şutunda Speroni zorlukla topu dışarı çeldi.

PALACE FIRSATI TEPTİ

Maça savunma anlayışıyla çıkan Palace, ilk yarının 40. dakikasında %100'lük gol poziyonundan yararlanamadı. Deplasman ekibi ilk yarıda sadece iki kez rakip kaleyi denedi. Bunların en önemlisi Fraizer Campbell'den geldi.

İlk yarının kalan dakikalarında tehlikeli bir pozisyon olmayınca iki ekip soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

VAN PERSIE GOLÜ KAÇIRDI

Maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan ManU, 49. dakikada Hollandalı golcü Robin van Persie'nin şutunda gole çok yaklaştı.

Duran toplarla gol arayan ev sahibi ekipte Fellaini hava toplarındaki hakimiyetiyle iki kez gole çok yaklaşmasına rağmen ilk 60 dakikada gol gelmedi.

MATA GİRDİ GOL GELDİ!

Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Manchester'ın golü oyuna 63'te giren Juan Mata'dan geldi.

63. dakikada Adnan Januzaj'ın yerine oyuna giren İspanyol futbolcu, 67. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Ceza sahası dışında Di Maria'nın pasında topla buluşan Mata, sol ayağıyla müthiş bir şut çıakrdı ve United 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Golden sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Manchester, 82'de Mata ile ikinci gole çok yaklaştı. Persie'nin hazırladığı pozisyonda Mata ceza yayı üstünde topla buluştu. İspanyol oyuncunun sert şutu sol kale direğinden geri döndü.

ROONEY KAÇIRDI

Kalan dakikalarda Manchester Rooney ile iki farklı üstünlüğü yakalayabilirdi fakat İngiliz futboclu son dakikalarda yakaladığı fırsatı gole çeviremedi.

Kırmızı Şeytanlar, Crystal Palace karşsıında 1-0 kazanarak üç haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester United, Evinde Nefes Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement