Marek Sapara'dan Özgüven Açıklaması - Son Dakika
Spor

Marek Sapara'dan Özgüven Açıklaması

Marek Sapara\'dan Özgüven Açıklaması

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, transferiyle ilgili çıkan haberlere kulak asmadığını belirterek, üst üste kazandıklarını iki maçın futbolculara özgüven getirdiğini söyledi.

28.02.2013 12:03

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, transferiyle ilgili çıkan haberlere kulak asmadığını belirterek, üst üste kazandıklarını iki maçın futbolculara özgüven getirdiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşan ve Sapara'nın attığı bir golle bir üst tura geçmeyi garantileyen bordo-mavili takım deplesmanda Kasımpaşa ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Marek Sapara, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile karşılaşmak istediklerini kaydetti.

Sapara, 2012-2013 sezonunda zor durumlar geçirdiklerini ifade ederek, "Hem zor bir maçtı hem de önemli bir maçtı. Çünkü grubu lider olarak yarı finale gitmek bizim için öncelikli bir durumdu. Bunun için çok mutluyuz. Hedefi gerçekleştirmiş olduk. Şimdi Sivasspor maçına odaklanmaya çalışacağız. İki türlü önemi vardı dünkü maçın hem o hedefi gerçekleştirmek. Hem de özgüvenimizi yükseltecek bir galibiyet almamız gerekiyordu bu ikisi de yerine gelmiş oldu. Hasarsız ve kazasız bir şekilde geçmiş olduk. Bazen zor durumlar yaşarsınız futbolda sorunlar üzerinde çalışırsınız ama o sorunlarda bazen zor durumda kalırsınız. Bizde böyle zamanlar geçirdik bu sezonun belirli dönemlerinde futbolda oluyor bunlar bazen kriz ortamları doğar o kriz ortamlarında doğru kararları vermek zor hale gelir. Ama şunu çok iyi biliyorum takımın tamamı yetenekli futbolculardan oluşuyor. Her pozisyonda o pozisyonun hakkını verebilecek oyuncular var. Şimdi şunu yapmaya çalışıyoruz. Kazandığımız her maçla özgüvenimizi yükseltip o olumsuz ortamdan uzaklaşmaya gayret ediyoruz" dedi.

Transferiyle ilgili yapılan dedikodulara hiçbir zaman kulak asmadığını söyleyen Sapara, "Ben transferimle ilgili yapılan dedikodulara hiçbir zaman kulak asmadım hiçbir zaman parçası olmadım geldiğim günden beri burada kaldığım müddetçe elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklandım kulübün önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum. Burada memnunum bu doğrultuda çalışmaya devam ediyorum. Bizim burada bulunma nedenimiz zirveye oynamak şampiyonluğa oynamak şampiyonluğa oynayan bir takımı da bu durum memnun etmez şimdi o zor durumun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Üst üste iki maç kazandık bu olumlu gidişat çünkü güvenimizi kazandırıyor. Bu toparlanmamızı sağlıyor. Bu iki takım arasında nasıl mücadele olduğu sizler iyi biliyorsunuz. Onlara karşı oynadığımız maçlarda yoğun atmosferlerde geçiyor. Umarım biz finale kalırız. Eğer onlarda finale kalırsa orada o yoğun atmosferde karşılaşırız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Marek Sapara'dan Özgüven Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement