Matthijs de Ligt: Bayern Münih, Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele verecek - Son Dakika
Spor

Matthijs de Ligt: Bayern Münih, Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele verecek

Bayern Münih'in başarılı futbolcusu Matthijs de Ligt, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi. De Ligt, maç öncesi fiziksel olarak iyi durumda olduklarını ve Galatasaray'ın tecrübeli bir takım olduğunu belirtti. Ayrıca, Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer'in sakatlığı hakkında da konuşan de Ligt, Neuer'in eksikliğinin üzücü olduğunu ancak takımın iyi hazırlandığını ifade etti.

23.10.2023 20:25

- Matthijs de Ligt: " Galatasaray'a karşı mücadele etmek her zaman zordur"

İSTANBUL - Bayern Münih'in başarılı futbolcusu Matthijs de Ligt, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında yarın Galatasaray'ın konuğu olacak Alman ekibi Bayern Münih'in Hollandalı futbolcusu Matthijs de Ligt, İstanbul'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yarınki maç öncesi fiziksel olarak iyi durumda olduklarını vurgulayan de Ligt, "Elbette bazı durumlar vardır ki mücadele etmeniz gerekir. Fiziksel olarak hazır olduğumu söyleyebilirim. Kendimi iyi hissediyorum ifadelerini kullandı.

"İyi mücadele etmemiz gerekiyor"

Galatasaray'a karşı mücadele etmenin her zaman zor olduğunu dile getiren 24 yaşındaki futbolcu, "Zorlu bir takım, elbette zor bir maç olacak. Galatasaray'ın tecrübeli bir takım olması nedeniyle iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Zorlu bir maç bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

"Saha içi organizasyonumuz iyi seviyede"

Son haftalarda iyi mücadele verdiklerini de belirten de Ligt, "Saha içi organizasyonumuz iyi seviyede. Bütün takım elinden geleni yapıyor. Birçok yeni oyuncumuz var. Kim Min-jae'nin diğer oyuncularla vakit geçirmesi gerekiyor, saha içi uyumumuzu arttırmak için" cümlelerine yer verdi.

"Neuer'den eksik şekilde mücadele etmek iyi değildir"

37 yaşındaki file bekçisi Manuel Neuer'in sakatlığı hakkında ise Matthijs de Ligt, "Neuer'den eksik şekilde mücadele etmek iyi değildir. Böylesine iyi bir seviyede, dünya futbolunda ikon haline gelmiş kalecinin kadroda olmaması bizi üzüyor ama inanıyorum ki eski performansını yakalayarak dönecektir. Rakibimiz çok kaliteli bir oyun oynuyor. Kendi oyununu oynamaya çalışan bir rakibe karşı oynayacağız. Bizler de bu maça iyi hazırlandık" diye konuştu.

Matthijs de Ligt: Bayern Münih, Galatasaray\'a karşı zorlu bir mücadele verecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Matthijs de Ligt: Bayern Münih, Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement