Medical Antalyaspor'da Fernerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Medical Antalyaspor'da Fernerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medical Antalyaspor\'da Fernerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medical Park Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu İsmail Aissati, Fenerbahçe maçının zorlu olduğunu ve her zamankinden daha fazla dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, " Maçı kazanma şansımız yüksek."

15.03.2013 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu İsmail Aissati, Fenerbahçe maçının zorlu olduğunu ve her zamankinden daha fazla dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, " Maçı kazanma şansımız yüksek. Umuyorum 3 puanı alacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kırmızı beyazlılar düz koşu başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından kırmızı beyazlılar taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Maç sonrası futbolcular kanat ve atak organizasyonları çalıştı. 1.5 saat süren antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Öte yandan 8 yaşındaki Arda Öztürk, kırmızı beyazlıların antrenmanını takip ederek futbolculara formasını imzalattı.

Tedavileri sona eren Emre Güngör ve Murat Duruer'in son durumlarının maç saatine kadar netlik kazanacağı belirtildi. El parmağından sakat olan Mehmet Sedef ise takımdan ayrı çalıştı. Bu futbolcunun

Fenerbahçe karşısında kesin olarak forma giyemeyeceği bildirildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde akşam antrenmanı öncesi kırmızı beyazlıların başarılı futbolcusu İsmail Aissati, haftalık değerlendirmesine katıldı.

Fenerbahçe maçının önemli olduğunu ve herkesin bu maçı konuştuğunu ve beklediğini söyleyen Aissati, "Onun için her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız. Bu tip maçlar herkesin izleyeceği maçlar olduğu için bizim kendimizi göstermemiz açısından önemlidir. Bu tip maçlarda hiç kimsenin sizi motive etmesine gerek yoktur. Çünkü çocukluğunuzdan beri bu maçlarda oynamak istersiniz ve o yüzden kendi kendimizi hazırladığımız bir maç. Bence maçı kazanmak için şansımız var. Bunu biliyoruz. Umuyorum ki maçtan 3 puanı alacağız" dedi.

Antalyaspor'un ikinci yarıdaki düşüş yaşaması ile ilgili olarak Aissati, "İlk yarı performansımız iyiydi. İkinci yarı bir düşüş olmadı ama ligdeki takımlar bizi çözdü. Aldığımız başarıdan dolayı önlem almaya başladılar. Bence bu bir etmen. Bizi izleyerek çözdüler. Bunlara karşı önlemelerini aldılar. Bizim hızımız kesildi. Ne sezon sonu nede ortasında düşüş olma. Önemli olan sezon sonunda aldığınız başarıdır" şeklinde konuştu.

Puan kayıplarını hakemlere bağlanmasının hata olduğunu savunan Aissati, "Onlarında çok zor bir işleri var. Ellerinden geldiği kadar iyi maç yönetmeye çalışıyorlar. Puan kayıplarının olması bizdendir" dedi.

İlk yarı sonunda transfer teklifi aldın mı? Sorusuna Özdilek, "İlk yarı sonu bazı teklifler vardı.

Ama hoca bana ne zaman: ' Sana çok güzel bir teklif var, gitmek istersen gidebilirsin' der ve bende kulübüme kazanç sağlayacağımı düşünürsem giderim. Takımımı bırakacak oyuncu değilim" cevabını verdi.

Aissati, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Kupalarında çeyrek finale çıkması ile ilgili olarak, "Türk liginin ne kadar kaliteli ve güçlü olduğunu gördüm. İki takımında başarılı olması çok güzel. Bugün çeyrek finallerde Türk takımları var. Türk haklıda bu başarıyı yaşıyor.

Şuanda Avrupa'nın 8 takımı içinde Türk takımları da var. Rakiplerde Türk futbolunun ilerlediğini görecekler ve daha fazla dikkatli olacaklar" diye konuştu.

Aissati 2 penaltı kaçırması konusuna, "Penaltı atılmadan önce şans yüzde 50- 50'dir. Benim kalitemde bir futbolcu bu iki penaltıyı da atması gerekirdi. Birinciyi kaçırdım ama ikinciyi kaçırmamam gerekirdi. İkinci penaltıda da kaçtı. Takımın bir diğer penaltıcısı Tita. Şuanda Tita kullanıyor. Bir gün kullanmak istemezse ben kullanırım" açıklamasını yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Antalyaspor'da Fernerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement