Medical Park Antalyaspor'da Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Medical Park Antalyaspor\'da Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Medical Park Antalyaspor'da futbolcular ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

02.07.2012 12:30

Medical Park Antalyaspor'da futbolcular ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Futbol Federasyonu'nun lisans çıkartmadan önce zorunlu olarak istediği sağlık muayenesi için kırmızı beyazlı futbolcular sağlık kontrolünden geçmeye başladı. Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'lu futbolcular ve teknik heyet yeni sezon hazırlıkları öncesinde Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular hastanede kardiyoloji, ortopedi, nöroloji, kulak burun boğaz, göz servislerindeki tetkiklerinin ardından EKG, EKO ve EFOR testinden geçti.

Antalyasporun genç futbolcusu Emrah Başsan, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçtiklerini belirterek, "Umarım bu sezon bizim için güzel geçer. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun ilk adımlarından biriside sağlık kontrolüydü. Genç bir oyuncuyum geçen yıla göre bu yıl performansım daha iyi olacak. Takımda sürekli görev alacağım" dedi.

Ali Tandoğan ise iyi bir tatil dönemli geçirdiklerini ifade ederek, "Bunu iyi bir kamp dönemi ile tamamlayarak bu sene ligde daha iyi yerde olmak istiyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Onlarında katkısı ile geçen yıl yaşadığımız sıkıntılı dönemi bu yıl yaşmak istemiyoruz" diye konuştu.

Uğur İnceman da takım halinde iyi bir kamp dönemi geçirerek, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. 2-3 kamp dönemi geçireceklerini ifade eden İnceman, "Geçen sezon bizim için kötü geçti ve önemli dersler çıkardık. Bu sene o hataları yapmayıp ligi en iyi yerde bitireceğiz. Lige nasıl başlarsanız öyle gidiyor" dedi.

Uğur İnceman takım kaptanlığı ile ilgili olarak daha önce bir görüşme yapıldığını belirterek, "Mehmet Hoca ve yönetimin belirleyeceği kişi olacak. Benim sözleşmem yenilenmediği için bu durum askıda kalmıştı. Birkaç gün içinde belli olacak" açıklamasını yaptı.

Öte yandan, Medical Park Antalyaspor ilk antrenmanını bugün akşam Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Antrenman öncesi ise Medical Park Antalyaspor'un kuruluşunun 46. yıl dönümü nedeniyle pasta kesilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement