Medipol Başakşehir, Barış Alıcı İçin 1 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir, Barış Alıcı İçin 1 Milyon Euro Teklif Etti

Medipol Başakşehir, Barış Alıcı İçin 1 Milyon Euro Teklif Etti

Altınordu'dan daha önce Cengiz Ünder'i transfer eden Başakşehir, şimdi de Barış Alıcı'ya göz dikti. Başakşehir genç futbolcuya 1 milyon euro önerdi.

19.06.2018 21:47

1. Lig temsilcisi Altınordu'da geçen sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle yıldızı parlayan sağ kanat Barış Alıcı'nın istenilen bonservis rakamının verilmemesi halinde kadroda kalacağı öğrenildi.

TEKLİF GERİ ÇEVRİLDİ

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in uzun süredir takip ettiği genç futbolcu için Şeytan'a 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdiği ancak Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın bu teklifi düşük bularak geri çevirdiği belirtildi.

Kırmızı-Lacivertliler, Barış'ın bonservisini 3 milyon Euro olarak belirlemişti.

İzmir kulübünde 2015'te profesyonel olan 20 yaşındaki forvet son 2 sezonda 1'inci Lig'de toplam 53 maçta forma giydi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir, Barış Alıcı İçin 1 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Burhan hoca: Düzeltme: Ahmet KIDIR Bucaspor ve izmir sporda oynadıktan sonra gs .kulübüne gitti..EsrefpasaZafer ILKOKULUNDA hoca iken yeteneğini okul maçlarında dikkatimi çekti.. Bu arada Altınordu Turkiyede bir ilk.Superlig alt yapıları onların sistemini örnek alsın. A TAKIM antrenörü UFUK HOCAM I BASARILAEINDAN DOLAYI KUTLARIM..ALTYAPI hocaları Nurhan hoca ve Anıl hocama da çok selamlar.. 3 0 Yanıtla
  • Burhan hoca izmir: Altınordu daha düne kadar amatör idi.okul maçlarına giderdik..Ahmet KIDIR diye TALEBEM vardı.Altinorduda kalsaydı şu an 5trilyon ederdi.gs kulübünü tercih etti.Ancak yeteneğini gösteremediği..Nasip Ahmet KIDIRşu an yeni bir EMRE BELEZOGLU idi..Burhan hoca) 3 0 Yanıtla

Advertisement