Mehmet Yıldız Şike Davası İçin İsviçre'ye Gidiyor - Son Dakika
Spor

Mehmet Yıldız Şike Davası İçin İsviçre'ye Gidiyor

Mehmet Yıldız Şike Davası İçin İsviçre\'ye Gidiyor

Fenerbahçe, Sivaslı sanık ve tanıkların 2 Haziran'da UEFA'da yapacağı savunmaları dosya haline getirip başvuru dilekçesine ekleyecek.

31.05.2014 10:11  Güncelleme: 10:43

İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurarak yürütmenin durdurulmasını talep eden Fenerbahçe yeni hamle peşinde. Sarı-lacivertliler, UEFA tarafından Avrupa'dan iki yıl men edilme cezasıyla karşı karşıya olan Sivasspor'un pazartesi günü UEFA'da yapacağı savunmayı koz olarak kullanmayı planlıyor. Sabah gazetesinin haberi şu şekilde:

Fenerbahçe Sivassporlu sanık ve tanıkların savunmalarını başvuru dilekçesine ekleyerek Trabzonspor'un da soruşturmaya alınmasını isteyecek. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un eski yöneticisi Recep Denizer'in eski Trabzonsporlu futbolcu Semavi Özgür aracılığı ile oyuncuları Abdurrahim Dereli'ye teşvik primi önerdiğini iddia etmiş ve dönemin takım kaptanı Mehmet Yıldız'ı şahit göstermişti.

Fenerbahçe Hukuk Kurulu, Otyakmaz'ın bu açıklamaları, UEFA Disiplin Kurulu önünde dile getirmesini umut ediyor.

"Sen hacısın yaşadığın her şeyi anlat"

Fenerbahçe'nin, 'yeni delil' teziyle TFF'ye de başvuru talebinde bulunacağı konuşulan ancak teyit edilmemiş bir iddia. UEFA'daki duruşmasına Başkan Mecnun Otyakmaz, yöneticiler ve kulübün tanıkları katılacak. Otyakmaz'ın, kendi ortaya attığı iddianın kahramanlarından Mehmet Yıldız'la da bir görüşme yaptığı ve eski kaptanını İsviçre'ye götürmeye ikna ettiği bildirildi. Otyakmaz'ın Yıldız'a "Hacca gitmiş, dürüst ve inançlı bir insansın. Sana yakışan, bizimle gelip o dönemde yaşananları anlatmaktır" diyerek ikna ettiği belirtildi. Teşvik teklifinin yapıldığı iddia edilen Abdurrahman Dereli'nin de İsviçre'ye götürüleceği de iddialar arasında...

KAYNAK: Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mehmet Yıldız Şike Davası İçin İsviçre'ye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement