Memik Vurucvu, Bal Ligi'nden Tanzanya'ya Hoca Olarak Gitti - Son Dakika
Spor

Memik Vurucvu, Bal Ligi'nden Tanzanya'ya Hoca Olarak Gitti

Memik Vurucvu, Bal Ligi\'nden Tanzanya\'ya Hoca Olarak Gitti

Gaziantep’te BAL Ligi’ndeki bir çok takımda teknik sorumlu olarak görev yapan ve son olarak Şehitkamil Belediyespor’da bu görev yürüten Memik Vurucu, Tanzanya 1. Lig takımlarından Jang Ombe Boys ile anlaşarak Tanzanya’ya gitti.

11.08.2015 17:15

Gaziantep'te BAL Ligi'ndeki bir çok takımda teknik sorumlu olarak görev yapan ve son olarak Şehitkamil Belediyespor'da bu görev yürüten Memik Vurucu, Tanzanya 1. Lig takımlarından Jang Ombe Boys ile anlaşarak Tanzanya'ya gitti.

Tanzanya 1. Lig takımı ile yaptığı anlaşmanın ardından teknik direktör Memik Vurucu Cuma günü İstanbul'a oradan da Tanzanya'nın Zanzibar kentine giderek yeni takımı Jang Ombe Boys ile çalışmalara başlayacak.

Tanzanya'da Türkiye'nin elçisi gibi çalışacağını, Türk antrenörlerin neler yapacağını ve orada başarılı olacağını vurgulayan, teknik direktör Memik Vurucu, "ilk kez yurt dışında bir takımla anlaştım. Benim bazı ilkelerim var. Bu ilkeler doğrultusunda hareket edeceğim. Yeni kulübümdeki futbolcular başarıya aç. Ben bu gençlere güven verip, iyi hazırlayıp dünya ve Türkiye'deki futbol kulüplerine yetiştirdiğim yıldız olmaya aday futbolcuları sunmak istiyorum. Hayırlısı ile Cuma günü Tanzanya'ya gidiyorum. Geçmişte burada yaptığımız güzel şeyler var. Bunları unutmam mümkün değil. Bizlere güvenerek görev veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Memik Vurucvu, Bal Ligi'nden Tanzanya'ya Hoca Olarak Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement