Menemen Futbol Kulübü, Yılmaz Vural yönetiminde Denizlispor'u mağlup ederek Play-Off umutlarını artırdı - Son Dakika
Spor

Menemen Futbol Kulübü, Yılmaz Vural yönetiminde Denizlispor'u mağlup ederek Play-Off umutlarını artırdı

Menemen Futbol Kulübü, Yılmaz Vural yönetiminde Denizlispor\'u mağlup ederek Play-Off umutlarını artırdı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4 haftadır galibiyet alamayan Menemen Futbol Kulübü, Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı ilk maçta Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek Play-Off umutlarını canlandırdı. Menemen FK, Yılmaz Vural ile çıktığı ikinci maçta da galibiyet elde ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda da başarılı bir performans sergiledi ve çift kulvarda yoluna devam etti. Menemen FK'nın puanı ise 15 oldu.

06.11.2023 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR,

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 4 haftadır galip gelemeyen Menemen Futbol Kulübü, Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı ilk sınavda Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederken Play-Off ateşini de yaktı. Henüz maçın başında yenik duruma düştüğü deplasmanda 90'ıncı dakikada Orhan'ın golüyle gelip gelmeyi başaran sarı-lacivertli ekip büyük sevinç yaşadı. Türkiye'nin en tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural yönetiminde hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda da Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenen Menemen, Vural'la 2'de 2 yapıp çift kulvarda yoluna devam etti. Menemen FK grupta puanını 15'e çıkardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menemen Futbol Kulübü, Yılmaz Vural yönetiminde Denizlispor'u mağlup ederek Play-Off umutlarını artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement