Mercedes-Benz Ege Kupası'nın Şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri Oldu - Son Dakika
Spor

Mercedes-Benz Ege Kupası'nın Şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri Oldu

Mercedes-Benz Ege Kupası\'nın Şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri Oldu

16 futbol milli takımlarının mücadele ettiği Mercedes-Benz Ege Kupası’nın şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri oldu.

25.01.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

U-16 futbol milli takımlarının mücadele ettiği Mercedes-Benz Ege Kupası'nın şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri oldu.

20-25 Ocak tarihleri arasında 15'incisi düzenlenen 2014 Mercedes-Benz Ege Kupası'na Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Fransa, İskoçya, Norveç, Ukrayna ve Yunanistan katıldı. Çekişmeli geçen turnuvanın şampiyonluğunu, finalde Türkiye'yi 2-1'lik skorla mağlup eden Amerika Birleşik Devletleri oldu. Türk ve Fransız Milli Takımları'nın daha önce 6'şar kez kupanın sahibi olduğu turnuvada, son beş yılın şampiyonu Fransa olmuştu.

SÜER SÜLÜN: "ORGANİZASYONA KATILAN TÜM TAKIMLARI KUTLUYORUZ"

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Türk futbolunun destekçisi olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, " Futbol, insan doğasındaki tutku ve heyecanı en coşkulu haliyle ortaya koyuyor. Tıpkı futbolda olduğu gibi Mercedes-Benz'in DNA'sında da önemli yer tutan bu duyguların, yeşil sahada ete kemiğe büründüğünü görmek büyük keyif. Hele Ege Kupası'ndaki gibi, söz konusu olan 16 yaş altı gençler olduğunda bu keyif daha da büyüyor. 2014 Mercedes-Benz Ege Kupası boyunca tüm ekibin güvenli ve rahat ulaşımı Mercedes-Benz'e emanetti. Genç sporcuların ulaşımını 7 adet Mercedes-Benz Tourismo model otobüs ve 2 adet Mercedes-Benz Vito model hafif ticari araçla sağladık. Başta Türkiye U16 Erkek Milli Takımı olmak üzere, Ana sponsoru olduğumuz bu organizasyona katılan tüm takımları kutluyoruz" dedi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Manisa'da Mercedes-Benz Ege Kupası için düzenlenen baloya katıldı. Genç sporcuların büyük ilgi gösterdiği tecrübeli teknik adam, başarının sırrını farklı ülkelerden gelen 16 yaş altı futbolcularla paylaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mercedes-Benz Ege Kupası'nın Şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement