Mersin Büyükşehir Belediyesi "Sürpriz" Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Mersin Büyükşehir Belediyesi "Sürpriz" Hedefliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi "Sürpriz" Hedefliyor

Kulüp başkanı Özcan: "FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde sürpriz yapmak istiyoruz"

24.01.2014 10:09

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kulüp başkanı Mehmet Özcan, kupada çeyrek finalde eşleştikleri Dynamo Kursk karşısında sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçta deplasmanda 2 sayı farkla yenildikleri Rus temsilcisi Chevakata Vologda'yı rövanşta iyi bir oyun sonrası 74-63 yenerek çeyrek finale kaldıklarını hatırlattı.

Son 8'de yine Rus takımı olan Dynamo Kursk ile eşleştiklerini ifade eden Özcan, ilk maçı 6 Şubat'ta sahalarında, rövanşı 13 Şubat'ta Rusya'da oynayacaklarını bildirdi.

Önceki yıl bu kupayı kazanan güçlü rakipleri karşısında genç ve inançlı bir takımla mücadele edeceklerinin altını çizen Özcan, şöyle konuştu:

"Son oynadığımız maçta gösterdiğimiz savunma performansı takımın potansiyelini ortaya koydu. Kağıt üzerinde rakibimiz favori gözüküyor ancak evimizde oynayacağımız maçta seyirci desteğiyle oluşacak motivasyonumuzla avantajlı skor elde etmek istiyoruz. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde bir sürpriz yapmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için ilk maç çok önemli." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Büyükşehir Belediyesi 'Sürpriz' Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement