Mersin İdmanyurdu Başkanı: "İki Puanımız Gaspedildi" - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Başkanı: "İki Puanımız Gaspedildi"

Mersin İdmanyurdu Başkanı: "İki Puanımız Gaspedildi"

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, 1-1 berabere kaldıkları Galatasarays maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun'un hatalı kararlarından dolayı 2 puan kaybettiklerini söyledi.

12.11.2012 17:59

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, 1-1 berabere kaldıkları Galatasarays maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun'un hatalı kararlarından dolayı 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Müsabakanın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Hakikaten maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray gibi güçlü bir rakip karşısında iyi mücadele ettik. Takım halinde iyi oynadık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum. Hepsi sorumluluklarının bilinci ile hareket etti. Galatasaray için, 'Gider, oynar ve maçı alır gelir' gözüyle bakılıyordu. Ancak bunun böyle olmadığını gösterdik. Ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Biz de güçlü bir ekip olduğumuzu gösterdik."

Hakemi Mustafa İlker Coşkun'un 3 hatalı kararı olduğunu ve bu hatalı kararları yüzünden 2 puanlarının adeta gasp edildiğini savunan Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Galatasaray'ın attığı ilk gol öncesi auta çıkan topu korner olarak yorumladı ve kullanılan korner atışı sonrası kalemizde golü gördük. 74'üncü dakikada ise Culio'nun ceza alanı içinde düşürülmesi yüzde 100 penaltıydı. Bu pozisyonu defalarca izledim. Spor kamuoyu ve yorumcuları da bizimle aynı fikirde. Culio cezaalanına topla birlikte girdiği sırada Amrabat tarafından omzundan çekilerek düşürülüyor ve bu pozisyonda hakem Culio'ya sarı kart gösteriyor. Cezaalanı içinde gole giden futbolcuya hafif dokunulsa bile bunun penaltı olması gerekir. Bu kararı verenlerin hiç mi vicdanı yok? Allah'tan da mı korkmuyorlar? Anadolu takımlarına yazık değil mi? Bu maç kesinlikle bizim hakkımızdı. Hakkımız olmayan bir şeyi hiçbir zaman istemedik. Bizim kaybedilen puanlarımızı kim telafi edecek, hakkımızı kim savunacak? Bunu ne Allah kabul eder ne kulu. Hocamızın dediği gibi bu bir 'kul hakkı'dır. Biz hakkımızı helal etmiyoruz."

ÖNEMLİ 1 PUAN ALDIK

Galatasaray gibi güçlü bir rakip karşısında alınan 1 puanın kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Başkan Kahramanlı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz bunu fazlasıyla hak ettik. Oyuncularımız sahada gereğini yaptı. Galatasaray gibi güçlü bir takım karşısında ezilmeden mücadele ettiler ve güven tazelediler. Bu aynı zamanda futbolcuların kendilerine olan güvenini de arttırdı. İnşallah bundan sonraki maçlar daha iyi olacak. Önümüzdeki bütün maçlar bizim için final olacak. Bu hafta Bursaspor ile oynayacağız. Bursaspor'da güçlü bir rakip ama ne olursa olsun bu oyunla, bu birlik ve beraberlikle Bursa'dan da puan alıp geleceğiz ve üst sıralardaki yerimizi alacağız."

FOTOĞRAF - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Başkanı: 'İki Puanımız Gaspedildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement